İlaç gibi saat!

Barbazula

Today I repay my dept
Reaction score
0
Başağrısına, tansiyona, strese, uykusuzluğa son veren saati 26 İngiliz milletvekili test edip onayladı

İngiliz saat devi Philip Stein Teslar, stres yüzünden yaşanan baş ağrılarına ve uykusuz gecelere son verecek elektro-manyetik saat üretti.
Gece derin uyku sayesinde gündüz şekerlemelerin de önüne geçen saati, 26 İngiliz milletvekili test edip onayladı. Başkent Londra'daki Chiron Clinic, bu özel saatin işe yaradığını araştırmayla kanıtladı.

Saatin içindeki 8 hertzlik elektromanyetik frekanslı çip, özellikle elektronik eşyalar yüzünden ortaya çıkan negatif dalgaları yok ediyor. Dalgaların yol açtığı baş ağrısı, kalp ritmi bozuklukları ve uykusuzluk ortadan kalkıyor. Klinik bir aylık denemeler boyunca vekillerin yarısına elektro-manyetik saat, diğer yarısına ise şirketin sıradan bir başka saati takıldı. Özel uyku saatini takan vekiller kullanmaya başladıktan sonra çok daha rahat uyuduklarını, kalp rahatsızlıkları yaşamadıklarını belirtti. Muhafazakâr Parti milletvekili Justine Greening, saatin bürodaki bilgisayar, televizyon ve elektronik eşyalardan yayılan manyetik alanların kırılmasını sağladığını belirtti. Saat 600 dolardan piyasaya çıkarıldı.

yakayı bırkez kaptırdık donusu yok :D ... ama adamlar ıyı sıstem gelıstırmıs ... fabrıkadakı makınaların cogundada zaten benzer bır sıstem bulunur cıkan yuksek seslerı tolare etmek ıcın karsı yuksek ses ortama verılır buda calısanlar ıcın daha uygun iş imkanının olusmasını saglar .. bılınen bır teknıgı kucuk bır saatın ıcıne yerlestırmısler marıfet burda bana gore ...

bence tamamen psikoljik.. eger bunun işe yaradığını 26 profösör soylesyedi daha inandırıcı olurdu sanki.

Barbazula benim en lerde yayınlamam sana yaramış bakıyorumda avatarını değiştirmişsin...

istersen benim sana kullandığım resmi kullan orda...

Valla siyasetçiler niye denemiş.... Bence yine saat üzerinden siyaset yapacaklar. Ünlü Büyük saatleri de ingiltere de şaklabanların... Olmazsa olmassss

Geri