İLginç ResimLer Yetki TaLebi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

Fotoğrafa OLan DüşkünLüğüm Herkesin MaLumüdür. Foroğraf ve Resim İçerikLi KonuLarı En Çok Açan ve Takip eden ÜyeLerdenim.Bir YıLa Yakındır Aranızdyım, İLginç ResimLer BöLümünde Görev ALmak İstiyorum. Konuya OLmuLu (+)Ya Da OLumsuz (-) KatkıLarınızı BekLiyorum.İyi ForumLar.

umarım olursun abi .. +1907

Yönetimde olmanda büyük sakıncalar görüyorum. Asla ve asla orada bulunmayı haketmiyorsun. Olumsuz...

Kod:
Hangi yönde oy verdiğinizi ve verdiğiniz oyun sebebini yazmanız fazlasıyla yeterlidir..
İyi forumlar..

SürekLi Ayagımı Kaydırmak Icın Fırsat KoLLadın Pusuda Gezdın..
Tabikide --- BEŞİKTAŞ { Negatif }

Kod:
Hangi yönde oy verdiğinizi açık ve anlaşılabilir bir şekilde yazınız..
İyi forumlar..

hata ilede olsa senin verdiğin konuları vermiş bulundum bu yüzden bayağ bi tepkini aldım acaba sen normal bir üye iken bunları yapıyorsunda yönetici olunca bizi çeker vurursun herhalde

oyum olumsuz (-)

sonuna kadar [ + ]

Kod:
Hangi yönde oy verdiğinizi ve verdiğiniz oyun sebebini yazmanız fazlasıyla yeterlidir..
İyi forumlar..

Loopused neden yönetime giremezse sende aynı sebepten giremezsin kusura bakma -

Aramızdaki AnLaşmazLıkLarı Bir Kenara Bırakıp HH Adına DüşüneLim.

Benden + ÇaLışır Abi HayırLısı OLsun.

Kod:
İyi forumlar..

Yöneticilik kimsenin tekelinde değildir. Biri gider, öbürü gelir ama Hackhell hep vardır. Önemli olan siteye katkı, Hackhell'e birşeyler verebilmek.

Siteye katkısı olan herkesin, kendine güvenen ve kendini kanıtlamış her üyenin göreve talip olma hakkı var bence.

'çalışan' herkese yer var diye düşünüyorum.

Hackhell'e olan katkıların yadsınamaz.

(+)

Bana arkadaşını söyle san kim olduğunu söyliyeyim...

[-]

senin hakkında uzun cümleler kurmayı çok isterdim..ama kısa ve öz cümlelerin de işe yaradığı aşikar =)

+1903..hakkında hayırlısı olur inşallah..

Bence hem çalışkanlığın hemde online süren olarak hak ediyorsun, umarım daha onceden kırdığın yada sorun yaşadığın arkadasları yonetıcı oldugun zaman aklına getırmez şeffaf davranırsın..

(+) Sheriff

HayırLısı oLsun

Kod:
İyi forumlar..

Madem yetki isteniyor bence uygundur. (+)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri