İlişkiler Hakkında Sorular ?

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
1- Karşı cinsten biri ile tanıştığınızda ilk neresine bakarsınız yada ne dikkatinizi çeker?

2-Hoşlandığınız birine ilk söyleyeceğiniz söz ne olurdu?

3- Sizce ilşkilerde hangi taraf üstün olmalıdır?

4-Kendinizden yaşça büyük biri ile beraber olurmusunuz? olursanız yaş sınırınız ne ?

5-Aşk için bir iksir hazırlayacak olsanız içine ne koyardınız?

6- Evleneceğiniz insanın ailesi sizin için önemlimidir? sebebi nedir?

7-Sizce bir ilşkinin amacı ne olmalı?

1) gözlerine bakarım...
2) senden çok hoşlanıyorum benle çıkarmısın
3)tabbiki erkek taraf
4)yok olmadı hiç
5)kebab çünkü çok seviyorum
6)önemlidir
7)evlilik...

paylaşımın için saol

1- Karşı cinsten biri ile tanıştığınızda ilk neresine bakarsınız yada ne dikkatinizi çeker?
*sırayla ayakkabı, dişler ve ellere bakarım

2-Hoşlandığınız birine ilk söyleyeceğiniz söz ne olurdu?
*merhaba deyip gülümserim..
3- Sizce ilşkilerde hangi taraf üstün olmalıdır?
*bence kesinlikle erkek üstün olmalıdır.çünkü kadınlar pısırık erkekleri değil güçlü erkekleri sever.

4-Kendinizden yaşça büyük biri ile beraber olurmusunuz? olursanız yaş sınırınız ne ?
*evet olurum... oldumda eşim benden 7 yaş büyük.hayatımda verdiğim en doğru karardı bence.çünkü benim nazımı kendi yaşıtım asla çekmezdi.benden büyük birisi bana çok şey katabilir,daha koruyucu ve sahiplenici davranır.onun olgun ve güvenilir olması beni çok rahat ettiriyor.kızlarr kendimizden büyükleri tercih edinnn!!!

5-Aşk için bir iksir hazırlayacak olsanız içine ne koyardınız?
*sevgi, şefkat, para,güven....

6- Evleneceğiniz insanın ailesi sizin için önemlimidir? sebebi nedir?
*önemli değil diye düşünürdüm önceden ama çok önemliymiş.bunu asla unutmayın.bir bildiğim varda konuşuyorum...

7-Sizce bir ilşkinin amacı ne olmalı?
bence ilişkinin amacı; hayatı beraber mutlu geçirmek ve birbirlerine yetebilmek olmalı.

kemal yaa sen ne güzel konu açıyorsun.helal sana canım arkadaşım.

1. Karşı cinsin durumuna göre değişir bence. Bu. Örneğin Jennifer Lopez'e erkeklerin % 99'u kalçasına bakar. veya Pamela Anderson olursa erkeklerin % 99'u göğüslerine bakar.
2.?
3.?
4.?
5.?
6.?
7.?

Geri