İlköğretimde Taciz Kabusu

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
lköğretim okulunda, 1. sınıföğrencisi kız çocuğuna cinsel tacizde bulundukları iddia edilen iki öğrenci gözaltına alındı
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki bir ilköğretim okulunda, 1. sınıfta okuyan kız çocuğuna cinsel tacizde bulundukları iddia edilen aynı okuldan 7 ve 8. sınıf öğrencisi iki kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri tutuklandı.

Olay, 7 yaşındaki kızlarının evde elbisesini değiştiren annesinin, çocuğun vücudundaki morluk ve elbisesindeki lekeleri fark etmesi üzerine ortaya çıktı. Ailenin çocuklarını götürdükleri hastanede yapılan kontrolde çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı tespit edildi.

Kendisinin de teneffüs arasında tacize uğradığını anlatması üzerine şüpheli 7 ve 8.sınıf öğrencileri İ.K. ve N.K. gözaltına alındı. Kız çocuğunun teşhisi üzerine zanlılardan N.K. tutuklandı.

Olayın ardından 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin 5. sınıfa kadar olan öğrencilerle aynı anda teneffüse çıkması ve onlarla aynı alanı paylaşmaları tepkilere neden oldu.

Ekli dosyalar

• taciz.jpg
    taciz.jpg
    13.2 KB · Görüntüleme: 6,991
Hadım edeceksin şerefsizi

allah belasını versin yapanların...

hemde 1. sınıf çocuğuna yuh yhaf yuh vallaha çükünden tavana asacaksın anlasın ne yaptığını... Resmen Brezilya gençliğini yaşıyor bizim gençlik. bu ne yhaf .

Ya zaten Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir uygulamaya geçmişti.1'den 5. sınıfa kadar olanlar öğleden sonra,6,7,8.sınıflar öğleden önce okula gelmeleri gerekiyodu.Peki bu uygulama neden bu okulda yok? Bence araştırılması gereken en önemli konu bu.

Yapilan olaydaki çocuklara kızmamak elde deil.Ama bi de şöyle düşenelim bizde hataliyiz.Televizyonlarda her gün bir öpüşme,tecavüz sahnesi oluyor hangi saat olursa olsun bunlara karşi çikağiz ki çocuklarda bunların dogru bir şey olmadığını anlasın.Fakat televizyonda hala dvm ediyor bu tip dizilerin vs yayınlanmaya..

Geri