III. Göz
Altın Üye
Şimdi size illuminati.org daki meşhur sayaçtan bahsedeceğim.Bu konuyu açıklığa kavuşturmak gerektiğini düşünüyorum çünkü insanlar bu konu hakkında bir sürü komplolar üretip kafa karışıklığına yol açıyor.
Bilindik üzere illuminati.org adlı sitede ctrl+a ya basınca orada geriye doğru sayan bir sayaç görüyoruz.Sayacımızın belirttiği tarih 7 aralık 2011 ama emin olun ki o tarihte hiçbirşey olmayacak.Peki nerden vardım ben bu kanıya? açıklayayım..
Sayaç bilgisayar saatinize göre geriye sayıyor. Örneğin saatinizi 2 saat ileri alırsanız sitedeki sayaçta 2 saat ileri alınıyor. Saat ve tarihinizi sayacın sıfırlandığı tarihe alırsanız üzgünüz, çok geç kaldınız yazıyor(you are too late). Fakat saati dahada ileri aldığınızda sayaç tekrardan başlıyor o güne doğru geri saymaya.Yani bu site her sene 7 aralığa sayıyor..
Gelelim sitenin kuruluş tarihine
Kod:
Domain ID:D719004-LROR
Domain Name:ILLUMINATI.ORG
Created On:21-Apr-1995 04:00:00 UTC
Last Updated On:16-Oct-2011 20:04:03 UTC
Site 21 Nisan 1995 de kurulmuş yani site 1995 den beri her sene 7 aralığa sayıyor.1995de de 7 aralığa saydı ve 7 aralıkta birşey olmadı aynı şey 96,97,98...2010 içinde geçerli. Bu yüzden bana sorarsanız 2011de de hiçbirşey olmayacak olsa bile 1/365 olasıkla olur..
Sitenin bu sene ortaya çıkmasının,daha doğrusu bilinmesinin sebebi ise illuminati konularının bu aralar moda olmasıdır.İnsanlar bu aralar illuminati hakkında her duyduğuna inanmaya hazır olduğu için(özelliklede türk halkı) bu site bu yıl reyting rekoruna ulaştı ve bu hale geldi..