İlluminati.org Geri Sayımı ve 7 Aralık Safsatası

III. Göz

Altın Üye
Reaction score
0

Şimdi size illuminati.org daki meşhur sayaçtan bahsedeceğim.Bu konuyu açıklığa kavuşturmak gerektiğini düşünüyorum çünkü insanlar bu konu hakkında bir sürü komplolar üretip kafa karışıklığına yol açıyor.

Bilindik üzere illuminati.org adlı sitede ctrl+a ya basınca orada geriye doğru sayan bir sayaç görüyoruz.Sayacımızın belirttiği tarih 7 aralık 2011 ama emin olun ki o tarihte hiçbirşey olmayacak.Peki nerden vardım ben bu kanıya? açıklayayım..

Sayaç bilgisayar saatinize göre geriye sayıyor. Örneğin saatinizi 2 saat ileri alırsanız sitedeki sayaçta 2 saat ileri alınıyor. Saat ve tarihinizi sayacın sıfırlandığı tarihe alırsanız üzgünüz, çok geç kaldınız yazıyor(you are too late). Fakat saati dahada ileri aldığınızda sayaç tekrardan başlıyor o güne doğru geri saymaya.Yani bu site her sene 7 aralığa sayıyor..

Gelelim sitenin kuruluş tarihine

Kod:
Domain ID:D719004-LROR
Domain Name:ILLUMINATI.ORG
Created On:21-Apr-1995 04:00:00 UTC
Last Updated On:16-Oct-2011 20:04:03 UTC

Site 21 Nisan 1995 de kurulmuş yani site 1995 den beri her sene 7 aralığa sayıyor.1995de de 7 aralığa saydı ve 7 aralıkta birşey olmadı aynı şey 96,97,98...2010 içinde geçerli. Bu yüzden bana sorarsanız 2011de de hiçbirşey olmayacak olsa bile 1/365 olasıkla olur..

Sitenin bu sene ortaya çıkmasının,daha doğrusu bilinmesinin sebebi ise illuminati konularının bu aralar moda olmasıdır.İnsanlar bu aralar illuminati hakkında her duyduğuna inanmaya hazır olduğu için(özelliklede türk halkı) bu site bu yıl reyting rekoruna ulaştı ve bu hale geldi..

Sız saate bakarak yorum yapıyorsunuz,bu yanlıştır.
Konuya nekadar vakıf oldugunuzu bilmiyorum fakat.
Hersene süre bittiginde oyun kartlarından birtanesini gerceklestırırler.
Kartlar hakkında bilginiz yoksa msj atmanız yeterli.

doğrudur gerçekleşen ve gerçekleşeceğini düşünülen kartlar vardır. Ama dünya üzerine senaryo yazıp bu kadar mükemmelde işlemesi bir garip, bir yerlerinde abartı ve yalanda varmış gibi geliyor.

Sız saate bakarak yorum yapıyorsunuz,bu yanlıştır.
Konuya nekadar vakıf oldugunuzu bilmiyorum fakat.
Hersene süre bittiginde oyun kartlarından birtanesini gerceklestırırler.
Kartlar hakkında bilginiz yoksa msj atmanız yeterli.

öyle birşey yok kardeşim nerden uydurdun bunu? En basitinden örnek vermek gerekirse kartlarda ikiz kule saldırısı var.İkiz kulelere yapılan saldırı 7 aralıktamıydı??

7 aralık olayını anlatan bir kartta var bak istersen:

paranoidspng.jpg

aga 10 gun kaldi yeraltidan yaziyorum akli olan siginaklara girer:)

sitenin ileri veya geri saymasinin aslinda pek de onemi yok onemli olan yillardir yaptiklari yonlendirmedir.

3 days + 16h : 01m : 58s

evet açıklıyorum..

bu tarihte israil türkiyeye saldıracak,canını seven ülkeyi terketsin :smile:

Allah senden razı olsun ya pek çok insanın içini ferahlatmışsındır

şunu bide benim kardeşime anlat saf tutturmuş bişeyler olcak bişeyler olcak diye yok dünyaya uzaylılar saldırcakmış falan filan :)

ne kadar nezih, naif, otantik ve muazzam bir konu

oysaki ne hayallerimiz vardı.. :smile:

Bu arada 7december.org adlı site 7 aralık boş geçtiği için 1 aylık sayaç daha kurmuş

FIRST CASTLE HAS FALLEN!
Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret!
_ v _ _ t _ _ s _ _ i _ _ _ m

f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _

30 days + 22h : 02m : 31s

Allah nurunu tamamlayacaktır.
Gerisi boşşş
Her yapmaya çalıştıkları olması gerekenlerdir.
Sonucu degiştirmeycek

Geri