İmza kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catotonic

New member
Reaction score
0
anladığım kadarıyla sadece modların imza kullanma yetkisi var.

imze kullanma hakkı belli bir mesaj (örn.1000) sayısına ulaşan tüm üyelere bu hak verilemez mi?

bilgi verirseniz memnun olurum.

Arkadaşa Katılıyorum.Bence üyelerdede imza koymay olsa iyi olur.Coğu sitelerde bu var.Kirlilik olacanı düşünmüyorum.Abartılmadıgı sürece.

büyük bir siteyiz daha büyüycek mesaj sınırıda olsa herkese verilirse forum yavaslar ve mesajlar karman corman hale gelir

sonra imza kullanmak için post kasmalar artacak bence böyle iyi

walla bence bole ii tabıkıde imza olsun ısterdım ama hh nın bı farkı war tarzı war

....
sonra imza kullanmak için post kasmalar artacak bence böyle iyi

bunda haklısın. benimde aklıma gelmişti. öneri olarak aldığı teşekkür sayısına göre imza hakkı verilirse post kasma işi fazla işe yaramayacaktır bu durumda...

tabi takdi siz modların...

aslında olabilir imzam olsa ıı olurdu ama zaten mıllet nıck & rutbe deısımı ıcın kasıyo bıde bu cıkıcak baslarına

Her Girdiğiniz Konuda Tam Olarak Bilmiyorum Ama Yaklaşık 10 Üyenin Mesajı Tek Bir Sayfada Gösteriliyor

10 Üyenin Avatarları Zaten Hızı Etkiler Ayrıca Kimi Kişilerde .GİF Formatında Avatar Var ve Bu Sayfada Herkezin Singatürü Olduğunu Düşünsenize Yönetimde Dahi Büyük Boyutlu Singatürlerin Kullanılması Yasak 1000 Mesaj Olan Herkeze Bu Hak Verilse (Veya Daha Fazla Mesaj Sayısı) Nerden Baksanız En Az 400.000 Üye Var Bukadar Kişinin Singatürünü Kontrol Etmek İmkansız Olsa Gerek

Ayrıca Bi Üyeyi Temsil Eden Singatürü veya Avatarı Değil Yaptığı Paylaşımlar Saygınlığıdır..

imza kullanma hakkı sadece yöneticilerde değil "upload team"de bulunan üyelerde de bulunmaktadır..
"upload team" içinde yer alan arkadaşlarımız için yapılmış küçük bir jesttir bu,siteye olan emeklerinden ötürü..
siz de imza kullanmak isterseniz illa ki yönetici olmanız gerekmez,"upload team" içinde de yer alabilirsiniz..
Aksi halde imza kullanma yetkisi üyelere verilir ise forum içerisinde olıuşabilecek görüntü keşmekeşliği ve site hızının fark edilebilir ölçüde yavaşlaması söz konusu olacaktır..
Umarım yardımcı olabilmişimdir..
İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri