İneğe tecavüze suçüstü!!!

irachann

HH gєвzєтiм
HH Üyesi
Reaction score
0
SAMSUN’un Bafra İlçesi’nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 28 yaşındaki Ramazan D., cinsel ilişkiye girdiği ineğin sahibi 44 yaşındaki Mustafa K. tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Olay dün gece yarısı meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen işsiz ve bekar olan Ramazan D., Mustafa K.’ya ait ahıra gizlice girerek içerdeki ineğe cinsel saldırıda bulundu.

İneğin sürekli bağırması üzerine ahıra giden Mustafa K., Ramazan D.’yi inekle cinsel ilişkiye girdiği sırada suçüstü yakalayarak polise teslim etti. Polis tarafından gözaltına alınan Ramazan D.’nin alınan ifadesinde “Hayvanları çok severim, ahırda bulunan ineği sadece seviyordum. Yanlış anlaşıldım” dedi. Ramazan D.'nin bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.​

kaynak:internethaber

ya millet deliye hasret biz akıllıya...

ınege kadar ındıyse ben bırsey demıyorum :) adam zapıtmış..

adam inegi seviyormuş :=)) komediymiş yaa bari sutunu sğyom deseydi =)

_мαѕυм_;2723946' Alıntı:
adam inegi seviyormuş :=)) komediymiş yaa bari sutunu sğyom deseydi =)

hehe ozamanda hırsızlığa girer ama akılıca seviyorumd emek eğer sabıkasıda yoksa cıkar ordan

30 milyonkez elden gecmiş karıya 30 milyon vermek bence akıl kari diil biz orjinal istioz hemde nikahımız olcak bize gelmez ole şeyler

İneĞin ne Şucu warr Peki.....HeraLde bizee geLmezz amaa adamı görmüyonmu İnege gitmişş...Ne Dememk istedigimi annLamadın gaLiba:saskin:saskin:vur

İneĞin ne Şucu warr Peki.....HeraLde bizee geLmezz amaa adamı görmüyonmu İnege gitmişş...Ne Dememk istedigimi annLamadın gaLiba:saskin:saskin:vur

suç inekte diilki adamda ayrıca alıntı yaptığın konu genel evle ilgiliydi yani oraya gitmem anlamındaydı sana veya ineğe bir hakaret sezemedim ama sen ole anladıysan özür doğrusu bu

Acaba altına kova falanmı koydu:D:D

GeneL Ev Diyee Bir Yer Warrr...YuHhh Artık bişey demiyorum

İnege Tecavüz e aklın eriyoda GneL Ev e demi akLın ermiyoo.:saskin

adam piskolijik deli zevkinden yapmıo bu işi belliki hasta hayır akıllı olsa zaten bunu yapmaz he dielimki yaptı o zaman haklısın ama ben zaten onu yapan adamla dua türü alaycı yazılar yerine beddua ve aşşağlıyıcı yazılar yazarım:victory

Geri