İngilizce Dönem Ödevi ACİLLL!!!

kubi66

New member
Reaction score
0
Zaman oldukça hızla ilerlerken, yeni arayış ve alternatifler daha çok ilgimiz çekeceğe benziyor..Bu alternatiflerden en ilginç olabileceği ise Uzayda Tatil...

Galactik Suite sirketi 5 yıl içerisende turizmi uzaya taşıyabileceklerini ve bu zaman zarfında ilk uzay tatilcilerini ağırlayabileceklerini belirtiyorlar..

Şuanda otelin otelin planları üzerinde çalışıldığı ve 3 milyar dolarlık bir yatırım yapılacağı söyleniyor..Hatta şirketin araştırmasına göre 40 bin kişi uzaya gitmek ve bu otelde tatil yapmak istediklerini belirtmişler...

Bu tatilin maliyeti ise; 3 günlük tatil 4 milyon dolar....

Her oda dünya manzaralı
Günde 15 güneş doğacak
Duvarda emeklenebilecek
Havada duş alınabilecek
Her 80 dakikada bir dünyanın çevresinde dolaşılanabilecek
0' dan 18 bin kilometreye 10 dakikada çıkılacak
Tropik cennette 2 ay eğitim .....

ABİLERİM ABLALARIM BANA BU YAZININ AYNEN İNGİLİZCESİ LAZIM NE OLUR Bİ YARDIMCI OLSANIZ ÇOK LAZIM :goz: :clap :vur

Kod:
Time progress very rapidly, while the search for new and alternative looks to attract more interest .. we can be the most interesting of these alternative holiday in space ...

5 years into space tourism company içerisende Suite Galactik can move and this time period is specified, may entertain first space holiday ..

We have been working on the hotel and the hotel's plans to make an investment of 3 billion dollars is said that the company's research on .. even to go into space and 40 thousand people want to have a vacation at this hotel was ...

This holiday is the cost of 3 million 4-day vacation ....

World view of each room
15 per day, the sun rise
Be crawling on the wall
In the air shower can be
Every 80 minutes around the world in an dolaşılanabilecek
0 'will be out from 18 thousand kilometers in 10 minutes
2 months training in the tropical paradise .....

bu tür cevirmeler icin google'nin hizmeti olan http://translate.google.com.tr/ adresinin kullanabilirsin,

kolay gelsin.

Bu Gibi Translate Programlar Cogu Zaman Duzgun Bi Sekilde Ceviremiyor....

evet bir ingiliz ile amerikalinin ingilizcesindeki farkliliklar gibi farkliliklar olabiliyor ama sonuc olarak ayni seyi anlatiyor..

Arkadasim Boyle Programlar Tek kelimeleri Cevirmek Icin Ideal, Ama Boyle Uzun Cumlelerde Cok Hata yapiliyor, kelimeleri oldugu gibi ceviriyo ama kelimeleri cumlenin icinde yanlis yerlere koyuyor.

Every 80 minutes around the world in an dolaşılanabilecek

Sekilde Oldugu gibide bazi seyleri hic cevirmiyor...

VaGaBoNdSe adlı üyeye çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun çok işime yaradı :)

Kubi Arkadasim Sen Bu Cevirmeye Fazla Guvenme Bence, Icinde Cok Yanlis Var
Misal:
This holiday is the cost of 3 million 4-day vacation ....
Bu tatilin maliyeti ise; 3 günlük tatil 4 milyon dolar....

Cevirmede 3 milyon diyor halbuki 4 olmasi lazim

Tabi Yinede Sen Bilirsin...=)

Ekin kardeş haklısın ama eğer senin ingilizcen daha kuvvetliyse sen yaz seninkini yazıyım ben. Yok eğer benim ingilizcemde bu civarda diyosan bu çevirmeyi yazmaya mecburum yapabileceğim bir şey yok

Arkadasim ben sadece o gibi sitelerin cok hata yaptigini soyledim.... Benim Ingilizcem Iyi ama Türkçem Kit =) O yuzden sana yardimci olamam....Ama dedigim gibi duzenlemede filan cok hata var...
Neyse Sen Bu seferlik onunla idare et ne diyeyim. =) Hic Yoktan Iyidir

Tamam o zaman genede yardımların için teşekkür ederim...

Geri