İngilizce rezaleti

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı İngilizce sınavından 1193 hakem arasından sadece bir kişi tam not almayı başardı. Sonuç camiayı şaşkına çevirdi. 3. Lig maçlarına çıkan İzmirli Cemal Güzelaydın 25 soruyu da doğru cevapladı.

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan İngilizce sınavında 1193 hakem arasından sadece bir kişi tam not almayı başardı. İzmirli olan ve 3. Lig maçlarında kıdemsiz yardımcı hakem olarak bayrak sallayan Cemal Güzelaydın’ın dışında hiçbir hakem soruların tamamını doğru yanıtlayamadı.

Klasman belirleme amacı ile 9 ayrı şehirde yapılan sınavda hakemler büyük hayal kırıklığı yarattı. Süper Lig’de düdük çalan isimler de dahil olmak üzere hakemlerin önemli bölümü İngilizce’den döküldü.

Şimşek 88 aldı

25 sorunun yöneltildiği sınavda alınan sonuçlar camiada büyük şaşkınlık yarattı. Soruların önceki yıllara nazaran daha zor olduğu öne sürüldü. Ancak başta Süper Lig hakemleri olmak üzere genç isimlerin de beklenilenin altında kalması değişik spekülasyonlara yol açtı.

Süper Lig hakemleri arasında en yüksek notu 100 üzerinden 88 ile Trabzonlu Barış Şimşek aldı. Ayrıca Hüseyin Göcek ve İlker Coşkun 80, Bülent Yıldırım, Kuddusi Müftüoğlu, Koray Gencerler ve Hakan Özkan da 76 almayı başardı.

Buna karşın Hakan Sivriservi 20, Süleyman Abay 24, Cemil Şensöz 28, Oktay Demiray 32, Aytekin Durmaz, Uğur Söylemez, Yıldıray Arslan ve Gökhan Güneşer de 36 alarak, başarısız hakemler arasında ilk sıraları paylaştılar. Türk hakemliğinin gözbebeği konumundaki Fırat Aydınus bile 44’de kaldı.

1’er soru bildiler

1193 hakem arasında en düşük notu ise 25 sorudan sadece birer soruyu doğru bilen Fatih Akdede ile Tuğrul Kanığ aldı. Bu hakemleri ikişer doğru yanıt ile Mesut Şiraz, Metin Oral, Naci Kazak, Mehmet Çolak, Deniz Gültekin ve Yılmaz Başkan takip etti. İngilizce’den sınıfta kalan hakemlerin önemli bölümünün klasmandan düşürüleceği öğrenildi.

hürriyet

Maç Yönetimleriniz bi tarafa Dilinizde rezalet çıktı Allah'ım ya Bu adamlar Haketmedikleri yere nasıl geliyorlar,Ben de diyorum Şampiyonlar liginde neden bizim hakemlerimiz yok Resmen Rezalet Rezalet Rezalet...

onlarin ne suçu varki, egitim sistemi utansin

Geri