İnsan Ayağı Gibi Havuç

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
48050.jpg

Gaziantep'te dinlenme tesisinde müşterileri için alınan havuçları temizleyen 23 yaşındaki garson Resul Gül havuçlardan birisinin insan ayağına benzediğini görünce şaşırdı.:eek:ha

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde insan ayağına benzeyen havuç görenleri şaşırttı. E-90 Karayolu’ndaki ‘Tiryakiler Dinlenme Tesisleri’nde müşterileri için alınan havuçları temizleyen 23 yaşındaki garson Resul Gül havuçlardan birisinin insan ayağına benzediğini görünce şaşırdı.

Tesis çalışanı ve müşterileri de şaşırtan havucu kesmeyen garson Gül, “Her yanından bakıldığında insan ayağını andıran bu havucu saklayacağım. Şimdilik buzdolabına koyduk. Başka saklama yöntemi varsa onu da araştıracağım. 7 yıllık meslek yaşamımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum” dedi. 9.5 santim uzunluğunda, 2 santim eninde ve 50 gram ağırlığındaki havuç, tesisin buzdolabına konuldu. Tesislerde mola veren otobüslerin yolcuları ayak şekilli havucu görünce şaşırdı.

anlamadığım bunu saklayıp ne yapacak.cocuklarına miras mı bırakacak? turşusunu kursun hiç bozulmaz.

ellerine saglık.sagol

Geri