İnsanlık İçin Dev Adım

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
İnsanlık için dev adım

Ayda su bulundu.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Ay'da donmuş halde önemli miktarda su bulunduğunu açıkladı.

NASA'nın Ay Kraterleri Gözlem ve Algılama Uydusu (LCROSS) misyonunun bilimsel sorumlusu

Anthony Colaprete, düzenlediği basın toplantısında, ''Su bulduk hem de az değil, önemli miktarda'' ifadesini kullandı.

Bir başka NASA yetkilisi de keşfin büyük bir önem taşıdığına işaret etti.

NASA, su bulma umuduyla Ay'ın güney kutbunu ''bombardıman etmişti''.

Ay'da su olduğu daha önceki araştırmalarda belirlenmesine karşın, bu ''bombardımanla''

suyun keşfinin burada kalıcı bir üs kurma olasılığını artıracağı açıklanmıştı.

Kaynak

İnsanlık Daha 1.Kat Semanın Derinliklerine Vakıf Olamadı,
7 Kat Semayı Düşünemiyorum Bile.

Ay'da bol miktarda SU bulundu

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Ay'da donmuş halde önemli miktarda su bulunduğunu açıkladı.

162076.jpg

NASA'nın Ay Kraterleri Gözlem ve Algılama Uydusu (LCROSS) misyonunun bilimsel sorumlusu Anthony Colaprete, düzenlediği basın toplantısında, ''Su bulduk hem de az değil, önemli miktarda'' ifadesini kullandı.

Bir başka NASA yetkilisi de keşfin büyük bir önem taşıdığına işaret etti.

NASA, su bulma umuduyla Ay'ın güney kutbunu ''bombardıman etmişti''.

Ay'da su olduğu daha önceki araştırmalarda belirlenmesine karşın, bu ''bombardımanla'' suyun keşfinin burada kalıcı bir üs kurma olasılığını artıracağı açıklanmıştı.

kaynak

ne kadar iLginç
burdaKi su yetmiyor mu?
ya da dünya yeterince iyi haLde mi ki uzaya gidiyorLar
saçma sapan amerikan poLitikaLarı

e sonunda amaçlarına ulaştılar yıllardır marsta ay da su varmı yokmu diye defalarca kez araç gönderdiler
ee şimdi ne olacakmış onu merak ediyorum yani su varmışta canlıda varmıymış acaba?

google grafik bile yapmış ya sabah sabah :) grafiğin ismide wateronmoon yani aydaki su

wateronmoon09-hp.gif

Aydan buraya sumu gelecek şimdi yani?

Buldunuzda ne oldu?Saçma sapan şeyler?

Bu haberden sonra bizim tankerciler kuyruğa girerler :D :D

Mal mısınız birader? Ne demek saçma sapan şeyler? Su varsa yaşam da var demektir. Adamlar bunu öğrenmeye çalışıyorlar, siz de saçma diyorsunuz. Bazıları aya çıkar su bulur, bunlar da oturduğu yerden zırvalamaktan yosun bağlar.

amerikanlar artık yüzmeye uzaya gider bidaha gelmezler dünya rahat eder :D

Geri