İNSANLAR CİNLERLE İRTİBAT KURABİLİR (Mi)

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
İNSANLAR CİNLERLE İRTİBAT KURABİLİR

İnsanlar cinlerle irtibat ve iletişim kurabilirler. Bu mümkündür. Ancak cinlere hükmedemezler. Cinleri tahakküm altına alamazlar. Bu yetki ve bu ruhsat, Kuran'ın ifadesine göre Hz. Süleyman (A.S.)'a verilen bir yetkidir. Cinler metafizik aleminin sakinleri olması itibariyle, enerji ve ışından ibarettir. Hızlılık özellikleri vardır. Sesten hızlıdırlar. Bir saniyede Dünyanın bir yerinden diğer yerine ulaşacak hızlılıktadırlar. Ben ve benim gibi özelliği olan insanların cinlerle konuşması mümkündür. Fakat bu konuşma, bu görüşme, bu irtibat ve iletişim fizik aleminin sakinlerinden olan insanlarla konuşur gibi değildir, çünkü insanlar metafizik değil fizikseldir ve molekül yığınından ibarettir. Beynimize gelen manyetik akımı sese dönüştürürüz. Bir çok insanların da beynine manyetik akım gelir. Ancak sese dönüştürmek, iletişim ve irtibat kurmak ayrı bir sanat, ayrı bir hüner, ayrı bir beceri ve ayrı bir özelliktir. Aynı zamanda bazı insanların fizik aleminden metafizik alemine geçişleri mümkündür. İmam-ı Rabbani, İmam-ı Azam, Abdulkadir Geylani, Muhiddin Arabi, Mevlana Halid-i Bağdadi bu aleme gidip gelenlerdendi. İnsan ruhu metafizik aleminde cinlerden daha hızlı, daha kabiliyetli ve daha kuvvetlidir. Hz. Süleyman (A.S.) müteşekkil askerine, Sebe melikesinin tahtını hanginiz bana getirir dediğinde cinlerden bir ifrit, yerinden kalkmadan getiririm dedi. Ehli kitaptan ve veliyullahdan, ayrıca Hz. Süleymanın veziri olan Asaf bn Berhiya ismindeki bir zat, gözünü kırpmadan getiririm dedi. Tahtı yanında gören Hz. Süleyman Allah'a şükretmiştir. "Bu hal, bu kuvvet, bu kudret mutlak ve mutlak Rabbimdendir." dedi.

-----------------------

Hey Millet!
Sizce ruh veya cin çağırmak ne kadar doğrudur?
Deneyen var mı peki

Gel diyince gelir mi? Git diyince gider mi? :)
:cool: !!!Deşelim şu konuyu!!! :cool:

bu konuları hiç denemedim ama biraz eminim deneyenler vardır

bu kadary konuyu deşmeye gerek yok onlarda bizim gibi yaşıan allahın yarattığı varlıklar . kıyamette onlarda bizim gibi sorguya çakilecek onlardanda cennete ve cehenneme gidecekeler olacak .. cinlerin hayatını bilmemiz gerekseydi zaten şu zamana kadar gizli kalmazdı .. duyduğum kadarıyla cin kelimesi konuşanların hemen başına toplanırlarmış.. + insanların yaşamadığı veya terkettiği evlerde yaşadıklarını duymuştum . BİRDE gece dışarı cıkıcağınız zaman besmele çekmeden çıkmayın gece dışarı da dolaşırlarmış ..siz besmele çekmeden çıkarsanız onlara çarpa çarpa yürürmüşsünüz:)

ben inanmıyorum..

Bende bildiğim birşeyi paylaşmak istedim, Bu dünyada biz cinleri göremiyoruz Öbür dünyadada onlar bizi göremeyeceklermiş ayrıca metafizik filan bilmiyom ama bizim gözümüzde perde olduğu için onları göremiyoruz kedi ve köpekler görüyo...ayrıca paylaşımın güzel ellerine sağlık...

evet evet . zaten hz. süleyman 3 harflileri tarlasında da çalıştırmış. bu arada 3 harfliler gaipten haber alamazlar

Adana Metapsisik İlim Derneginin Onursal Uyelerınden bırıyım.Ruhsal ırtıbatla ılgılı sımdıye kadar 6 celsede bulundum.Bu tur deneylerı yapmak ıcın gehenna daha once wermıstı Astral Projeksıyon ıle gerceklestırılebılecek bır seydır.Weya otohıpnoz ıle yapılabılır.Yanlız ırtıbat fızıksel degıl telepatik bir bicimde gerceklesir.Sadece hackle ılgılenmıyorum Parapsıkolıjıde hosuma gıdıyor :D O yuzden bu bolum hosuma gıttı: : : :

AstronBnX bende sana katılıYOrum...Bende senın Duyduqlarının aynısı duydm

Arkadaşlar bu konuyu kapatın bence. Eğer onları görmemiz, iletişim kurmamız istenseydi zaten görürdük. Hem bu iş dinimizde yasaklanmıştır, bundan da eminim hani...

BENDE BU CİN MESELESİNE İNANMİYORDUM AMA ORTA OKULDA BU İŞİ DENEMİŞTİK Bİ KAÇARKADAŞ FİNCANIN MASADA NASIL DÖNDÜĞÜNÜ GÖRMELİSİNİZ KORKUDAN AZ DAHA KAÇIRIYODUM VALLA :d

Cinlere inanıyorum fakat hiç bir fikrim yok şu an Başka biboyutta gibiler onlar bizi görüor muş ama biz göremiormuşuz..

mışlı ve muşlu anlatılan olaylara inanmam ve gülerim ben
beynin oynadığı küçük oyunlara böyle masallar yüklenmesi hep komiğime gider

Cinlere inanaırım ama görsem daha da tatmin olrdum herhalde......

Cin var. inanmayan acsın dini kitapları okusun
Cinlerle ugrasmak, buyu yaptırmak, fal bakmak v.s. hepsi müslülanlara yasaktır.
yasagı cigneyene de sorgu yapıldıktan sonra karsılıgı verilecektir.
olay bu kadar....

(okula gec kalıom gittim)

ben cinleri görebiliyorum arkadaşlar .. İnanmayacak bişey yok görmemeniz inanmamanızı gerektirmez..Yine de inanmamanıza saygı duyarım..
Biraz bilgi vereyim cinler hakkında..
Cinler aleminde olan olaylar bizim alemimizde olan olaylara göre şekillenir burda mesela Irak ta savaşlar oluyordur..Irak ın olduğu bölegelerde de cinler arasında da savaşlar vardır..Bu böle saçma gelmesin..Onların da yaşam tarzları , sosyal hayatları var yani ...
İnsanlara etki etmesi daha çok sinirsel yolla olur..Yani sinir sistemine etki ederek bazı şeyler yapabilirler..Mesela sara gibi bazı sinirsel hastalıklar cinler tarafından oluyor..Bu gibi nörolojik hastalıklara tıp bir çözüm bulamıyor..
Nasıl biz onlardan korkuyorsak (çünkü insanda bilmediği şeye karşı korku vardır) onlar da bizden korkuyor..
Neyse aklınızı fazla karıştırmayayım.Şimdilik ilk aklıma gelenleri yazdım rağbet olursa daha yazarım..Bazı arkadaşlara garip gelebilir ama görmediğiniz bir olayı ancak bu kadar anlatabilirim sözlerle..

BİŞİye Gerek Yok İmza Yeter

arkadşlar bunlar çok saçma bence cinin oldugunada inanmıyorum ben...

bende inanmıyorum neymiş cinmiş hiçmi insanlara görünmek istemez bunlar

Geri