by.erce
New member
- Reaction score
- 0

'İnter'de mutsuzum!'
Crespo, uzun süredir forma giyememesinden duyduğu rahatsızlığı açıkça dile getirdi.İtalyan futbolunun önemli golcülerinden Hernan Crespo, uzun süredir nadiren forma giyebiliyor olmasından duyduğu rahatsızlığı ilk kez açıkça dile getirdi.
Hernan Crespo eteğindeki taşları sonunda döktü. İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin uzun süredir ilk 11'de yer vermediği 32 yaşındaki golcü futbolcu, bu durumdan mutsuz olduğunu ilk kez açıkça belirtti.
7 aydır sabrettiğini; ancak bu "saçma durum"dan artık sıkıldığını anlatan Crespo, "Bu takım arkadaşlarımın suçu değil. Dolayısıyla onları üzecek bir davranışta bulunmaktan dikkatle kaçındım. Onlar ve taraftarlar, benim kendimi değerli hissedebilmem için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bu maskeyi takmaya devam edemem: Mutlu değilim ve bunu saklamanın da anlamı yok" şeklinde konuştu.
Kamuoyunun, kendisinin bir sakatlığı olduğunu sandığına değinen İnterli golcü, "Haziran ayında Copa America'da sakatlandım. Ancak şu an gayet iyi durumdayım. Geçen sezonu da hesaba katarsak, ne kadar bu kadar az oynadığımı anlamıyorum. Daha çok oynamam gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Teknik Direktör Mancini'nin "Crespo şanssız bir şekilde sakatlandı" şeklindeki açıklamasına gönderme yapan Crespo, "Şanssızlığımdan dem vuran ilk kişi Mancini. Ancak bir santraforun güvene ihtiyacı vardır. Şahsen kendimi, takıma sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil, Serie A'da da yardımcı olabilecek düzeyde görüyorum. Bugün oyunda 85 dakika kalarak rekorumu kırdım. Şuıbat ayında böyle bir durum utanç verici" ifadelerini kullandı.
spor3