İnternete İlk Girdiğimdeki Sayfayı Ana Sayfam Yapamıyorum???

hack007

New member
Reaction score
0
İnternete İlk Girdiğimdeki Sayfayı Ana Sayfam Yapamıyorum.Önceden Yapıyodum Internet Explorer Araçlar sekmesinden İnternet Seçenekleri sonra Giriş Sayfasına yazıyodum adresi oluyodu önceden ama şimdi bir adres kaydedildi kendiliğinden oraya adres yazamıyorum bile pasif gözüküyo napmam lazım?Hatta herhangibir siteyi anasayfam yap diyorum gene olmuyo.Birde kendi kaydettiği giriş sayfasını açınca ek olarak reklamlı bir sayfa daha çıkıyor çok sinir birşey.Yardımlarınızı bekliyorum.ACİLLLL

28bsimc.jpg

Yeterli olur herhalde...

firefox kullan..
ccleaner ile çerezleri temizle,,,standart tarama yap(o gerekerni yapar-dahaküçük ve kullanışlı istiyosan-)

http://www.hackhell.com/hut-programlar/533593-temizleyici-10hhnorapidmf-ff-ms.html

Şunları yap;

başlat/çalıştır

açılan isteme "regedit" yaz enterla

aşağıdaki satırı bul

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel

bu satırda yan tarafta görülen girdilerden

“HomePage” i tıklayarak içinde yazılı olan “1″ değerini “0″ olarak değiştir.

Artık açılış sayfanı istediğin gibi değiştirebilirsin.

Kolay gelsin.

makinende trojan var... adensar'ın verdiği öneri doğrudur .. sorununu halleder.... bu sorunu hallettikten sonra Hijackthis programını indir ... ve orda istemediğin ana sayfa haline gelen reklam yada trojan kaynağı siteleri kaldırabilirsin ..
kolay gelsin..

trillan22 olmadı programı çalıştırdım temizleme bittikten sonra restartta yaptım ama olmadı.Genede sağolasın.

koko 01 kaspersky kullanıyorum bide hep güncelleştiriyorum işe yaramadı yazık yaa.

koko01 omfarkanın dediğini yaptım oldu sağolsun.Hala duruyomudur trojan şimdi hem ad-aware hemde Hijackthis programını kurup taratmam mı lazım?Hepinize teşekkürler.

HijackThis programı trojan girdikten sonta kullanılan bir program ... seni trojanden korumaz ama pc trojen kaptıktan sonra pc yi temizleme özelliğ gösterir.
bu durumda sende şu an hala trojen varsa , onu bulup temziler...
sen bu programı yükle .. eğer temziliyemezsen ben sana programı resimli anlatacam ..

tamam . şu an makinen temiz gibi .. ama HijackThis programı nı yüklemeni şiddetle tavsiye ederim .. çünkü kullanım çok kolay ...
eğer illaki bir virüs programı istiyosan nod32 yada avast yükle...

tşk. kardeşim gerçekten çok iyi bir bilgi verdiniz sagolun .bu siteyi bu nedenle çok seviyorum kesin çözüm..tşk.ler

tşkr. adensar a yazdıklarını uyguladım oldu ama 0 yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat yapmak gerekiyor.ok..

İnternete İlk Girdiğimdeki Sayfayı Ana Sayfam Yapamıyorum.Önceden Yapıyodum Internet Explorer Araçlar sekmesinden İnternet Seçenekleri sonra Giriş Sayfasına yazıyodum adresi oluyodu önceden ama şimdi bir adres kaydedildi kendiliğinden oraya adres yazamıyorum bile pasif gözüküyo napmam lazım?Hatta herhangibir siteyi anasayfam yap diyorum gene olmuyo.Birde kendi kaydettiği giriş sayfasını açınca ek olarak reklamlı bir sayfa daha çıkıyor çok sinir birşey.Yardımlarınızı bekliyorum.ACİLLLL

bu asagida verdigim linkteki dosyayi indir sonra cift tikla evet hepsi bukadar

http://rapidshare.com/files/182909970/gis_sayfa_degis.rar.html

sağolasın xmariax konu açmadan resim koymadan açıklama yapmadan öyle herkesin eklediği programı yükleseydik halimiz dumandı.Ayrıca ben sorunu düzelttiğimi ifade etmiştim.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Start Page"="www.google.com.tr"

merhaba dostum sorununun kolay çözümü burada üstelik güvenilir ve çok basit.
bu yazdığımı not defterine yaz başlangıçta açılmasını istediğin siteyi yazabilirsin.not defterine yaz kaydet.sonra uzantısını .reg olarak değiştir.al sana script buna çift tıkla sorunun halloldu demektir.istersen sonra bunu sil.artık gerek kalmaz.yardımcı olabilmişimdir umarım.

Geri