İnternete bağlanamıyorum???

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 günden beri bilgisayarımı açıyorum masa üstü normal bir sürede geldiği halde bilgisayar internete çok geç bağlanıyor İE 7 kullanıyorum masa üstü kısa yola tıklasamda masa üstü geldikten sonra 3-4 dakika beklemem gerekiyor ama neticede bağlanıyor önmceden böyle bir sorun yoktu dediğim gibi bir hafta var yok bu birden bire olan bir olay modem markası ttnetin verdiği:Airties RT 104 modemin tüm ışıkları yandığı halde illaki 3-4 dakika beklemeden net 'e bağlanamıyorum yeni yazılımmı gerekli nedir bilmiyorum modem pc'ye ethernetten bağlı böyle birşey başına gelen var mı arkadaşlar?:confused::confused:
işletim sistemi XP

başka bi tarayıcı dene bakalım,aynı sorun devam edecek mi?

Dostum tarayıcıyla ilgili olduğunu sanmıyorum neden dersen örneğin kota programı ey dsl 3.0 kullanıyorum masa üstü gelince internetten veri alıp bilgilendirme arayüzü otomatik açılması gerekiyor fakat yukarıdaki bahsettiğim süre dolmadan artık bu arayüzde açılmıyor yani nete 3-4 dakika geç bağlanabiliyorum anlamaıyorum modifiye xp kullanıyorum bundan olurmu bilmem olmazsa format atacağım ilgin için teşekkür karizma dostum.

Geri