İnterneti koparıyor

YARMAGUL

New member
Reaction score
0
gecen adsl paket degisikligi yaptım ve 1mbiten 8mbite gectik buraya kadar hersey guzeldi fakat masaustu pcsini daha acmaya baslarken internet kopuyor.Laptopla girerken hic bir sorunum olmuyor asla kopmuyor masaustunun powerına basınca direk kopuyor eskiden kopmuyordu. Kablolarını degistirdim yinede aynı bu sorunu bilen varmı acaba ?
eskiden kopmuyordu :S

telefondan gelen kabloyu splitter diye bi alet var onu kullanarakmı bağlıyorsunuz modeme?

Genelde hatla ilgili kisa devrelerden bu sorun olabilecegi gibi, ethernet kartinizla ilgili bir problemde bu soruna yol acabilir.

Ethernet kablosunu degistirme imkaniniz varmi?

direk internet hattını modeme bagladım bunu dediginde :) ve ilk defa pc acarken internet kopmadı tesekkurler

Splitter arizasi, ttnetin dagittigi splitterlarda fazlasiyla goruluyor.

S-Link in veya Belkin in saglam splitterlari var piyasada, biraz daha pahali ancak uzun omurlu tavsiye ederim.

Bulabiliyorsaniz LSE nin splitterini alin ama :smile:

Splitter arizasi, ttnetin dagittigi splitterlarda fazlasiyla goruluyor.

S-Link in veya Belkin in saglam splitterlari var piyasada, biraz daha pahali ancak uzun omurlu tavsiye ederim.

Bulabiliyorsaniz LSE nin splitterini alin ama :smile:

splinterlarımda sorun yok bilgisayarcıya gidip kontrol ettirdim nasıl oluyorda sadece laptoptan girince kopmuyorda masaustu pcden girince kopuyor anlamadım hala.Direk tel hattını modeme takıncada sorun olmuyor :S

O zaman soyle bir soru sorayim,

internet kopmasi baslamadan once bilgisayarinizin yerini, prizini degistirdinizmi?

O zaman soyle bir soru sorayim,

internet kopmasi baslamadan once bilgisayarinizin yerini, prizini degistirdinizmi?

herseyi denedim bi sonuca ulasamadım 8mbit diye verdikleri internetide suan 2mbit ve altına dusurduler tam verimle kullanamıyorumda :(

Problemin hatla alakali oldugunu dusunuyorsaniz destekli bir sekilde ttnet'e yazabilir veya musteri hizmetlerini arayip sikayet edebilirsiniz. Genelde sikayetlerden sonra bir nebze duzelme yasaniyor.

Geri