İnternetim Kesiliyor

cagtayhan

New member
Reaction score
0
Öncelikle selam arkadaşlar.

Airties RT-101 Kullanıyorum. Tatile gitmiştim 1.5 ay evde yoktum bu zaman zarfında bilgisayarımın modemimin fişi çekikti. Geldim internetimin sürekli kesildiğini gördüm. Kronometre ile ölçtüm tam 30 saniyede bir IP değişiyor. Ne yaptıysam olmadı düzeltemedim sorunu. Kablolardan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü 30 saniyenin bi anlamı olması gerekir. Modemimi komple resetledim sonuç vermedi. Firmware update yaptım yine olmadı. TTnet i aradım onlardan kaynaklı ir sorun olmadığını söylediler. Acaba bana biri yardım edebilir mi bu konuyu açana kadar 15 defa adsl gitti. Yani bu modemde bulunan SYNC ışığı 15 defa 30 saniye arayla söndü lütfen yardım edin.. Şimdiden çok teşekkürler..

kardeş snn modemde sorun vardı senn modeminin ismi neee...?

o modem üzerinde yapilabilecekleri denemissin zaten birde baska bi modem takip denesen? hem böylece telekom tabanli bir arizami yoksa senin modem'in arizasimi oldugunu anlarsin, telekom sallama cevap verebilir..

modemini güncellemelisin dostum . benim modelin markası farklı (TTNET in verdiği pikatel combomax ) ama aynı sorunu bende yaşadım. aradım . müşteri hizmetlerini yeni yazılımı çıktı . güncellemelisiniz dediler. bende stiesinden indirip güncelledim ve sorunum halledilmiş oldu....

birde fabrika ayarlarına dön istersen.. yeni firmware yükleyince ayarlar eskisi gibi kalıyor çoğunlukla önce fabrika ayarına dön sonra tekrar firmware yükle .. birde öyle şansını dene ...

Geri