İntihar Etmeme Nedenleri..

Madness

Banned
Reaction score
0
1- Daha çekeceğim çileler göreceğim kötülükler ve ağlayacağım günler var neden şimdi ölüpte bu zevk(!)lerden mahrum olayım.
2- Daha siftah yapmadım..
3- Beterin beteri vardır korkusu. (bkz. cehennem)
4- Ya acırsa
5- Yaşamda s...çmışken bir de intihar etmeye çalışırken s..çma riski almak istemek.
6- İleride bir gün bir insanla birlikte huzuru bulma ihtimali, su içmek, denize girerken soğuktan ürpermek gibi durumları bir daha yaşayamama korkusu, bir kaç sene sonra yukarıdan bakınca en yakınımdakiler dahil dünyadaki herkesin beni unutmuş şekilde hayatlarına devam ettiğini, alakasız bir maç sonrası birilerine sevinçle sarıldıklarını, bahçede mangal yakıp içki içtiklerini görecek olmak.
7- Birini seviyor ve kıskanıyor olmak. ölünce sevemezsem onu diye düşünür insan, bi de kıskançlık sarar içini ben ölünce millet peşini bırakmaz hatunumum/erimin diye.
8- Ya şimdi çıkacan çatıya kadar zaten soğuk dışarısı.. veya küvete su dolduracan iki saat gecenin yarısı zaten uykum var... evde de hiç şöyle öldürecek tipten ilaç yok ki. kim gidecek eczaneye. hem verecek mi bakalım adam. artık konuş anlat derdini bıdı bıdı. zaten insan ilişkilerim iyi değil. tavandan ip sarkıtsam onu neyle asacan oraya. zaten yerden bitmeyim. şimdi sandalyeye çıksam düşerim bişey olur maazallah. neyse ben en iyisi yatayım yarına allah kerim. buluruz bir yolunu.
9- Çok susadığında, karşında bir sürahi su dururken bir paket çikolata yiyip çikolatanın iyice tetiklediği susuzluk hissine rağmen 5 dakika boyunca sürahideki suya baktıktan sonra içeceğin bir bardak suyun yaşattığı duygu.
10- Gözün yememesi.
11- Cehenneme gideceğini bilip tırsmak.

Cehenneme gıdecegını bıldıgı ıcın tırsmak :D zaten oraya gıdıcek :D ehjeuhe elıne saglıq daı

10- Gözün yememesi.
11- Cehenneme gideceğini bilip tırsmak.

eLLerine sağlık dai =)

8- Ya şimdi çıkacan çatıya kadar zaten soğuk dışarısı.. veya küvete su dolduracan iki saat gecenin yarısı zaten uykum var... evde de hiç şöyle öldürecek tipten ilaç yok ki. kim gidecek eczaneye. hem verecek mi bakalım adam. artık konuş anlat derdini bıdı bıdı. zaten insan ilişkilerim iyi değil. tavandan ip sarkıtsam onu neyle asacan oraya. zaten yerden bitmeyim.

kısmından sonra yeniden intihar fikrinin gelse ii olur ama konuya ters olcak :D
teşekkürler

Geri