İp Değiştirme????

hack007

New member
Reaction score
0
Hide İp programı veya benzer programlarla ip adresi sürekli değişiyormu acaba?Birde ip adresini değiştiriyo ya Dinamik ip yi mi değiştiriyo statik ip yi mi?Tam bilmiyorumda birde esas ip yi gizliyemiyo dimi yani bi suç işlesen ip ni bulamicakları bişey varmı ki?Ben yok diye biliyorum ama açıklarsanız sevinirim.Birde Dinamik İp ile Statik İp arasında tam olarak ne fark var?SAYGILARIMLA.

nasıl gizlemen mümkün???O zaman herkes gizlesin.Bu dünyaca ünlü hackerlar falan neden yakalanıyo o zaman?Kevin Mitnick falan diğerleri?

sanırım onlar ip adresini belli edecek kadar aptal değillerdir...
onlar ip den falan yakalanmıyo :D

illaki ip ni gizlemek mi istiyosun :D ????

eee abi ip gizliyo diyosun o zaman yakalananlar neden yakalanıyo bu tür programları kullansınlar.Ve Dinamik İp ile Statik İp nin farkı nedir biliyomusun KOKO01?

statik ip sabit adresindir .. değişmez ama dinamik ip devamlı deişir..bu zamana yada işleme göre değişir..
bu yakalananlar ip adreslerinden falan yakanalmıyor.. en azından ben öyle düşünüyorum ..
adam hacker olmuş ama bir ip adresinimi gizleyemeyecek ..
mesela ben bile şu an ip adresimi gizliyorum :D

koko gizlediğin adres dinamik adres dimi?Neyle gizliyosun Hide ip falanmı?

2 tane ayrı program var onları kullanıyorum ..
proxy 'le bağlanıyorum ..yalnız proxy le bağlantı bu program açıkken kuruluyor.
şu an dinamik ip deyim ..
evet hide ip var .. ayrıca bir program daha var ..

uzun lafın kısası ... ip adresini gizleyemezsin ama değiştirebilirsin.. bunu başka bir proxy üzerinden bağlanarak yapabilirsin .
bu proxyleri internetten arayarak bulabilirsin...
http://atomintersoft.com/products/alive-proxy/proxy-list/ bu link işine yarayacaktır...

Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirim... Tam anlamıyla ip gizleyebilmek henüz mümkün değil... Ne kadarda programlarda dense de gizleyemezsiniz..

Çeşitli programlar veriliyor. Fakat hiçbiri işlevini tam olarak gerçekleştiremiyor... Hangi servisden giriyosunuz nete mesela ttnet. Ne zaman hangi adrese girdiğiniz hangi ip kullandığınız ttnet de mevcuttur.. Kimden hangi ip yi saklıyosunuz...

O hackerlar öyle basit bir şekilde yakalanmıyor. Arkadaşlar hacker deyince aklınıza sadece bilgisayar korsanlığı gelmesin. hackerlarda silah, uyuşturucu, her türlü sahtekarlık , kredi kartı vb. herşey mevcut... Bunlar uzun takipler sonucunda yakalanıyorlar. Tabi kişisine göre değişir...

yani anlicamız , bukadar ...oktan işe girmiş bir insan ip adresinden falan yakalanmaz .. biraz komik olur yani :D

abi şimdi ben ıp değiştirme programı indirdim kablosuz kullandığım için sürekli internet gidiyor nasıl düzeltirim sistemi geri yükledim ama olmuyor yinede program nerede onuda bilmiyom yardım etseniz

Forumdan araştırın Cleanse Uninstaller programını indirin..

Yüklediğin program burda görünücektir...

sağolasın metalist yardımların için.

Arkadaşlar ıpyı gızlemek(ve ya değiştirmek) için önerdiğiniz programlar neler tam olarak anlatırmısınız

kardeşim o adamlar ip den yakalanmıyor mac adresinden yakalanıyorlar ip değiştirmek te anladığım kadar pek olmuyo galiba hem rapidde yazan ip miz hangi ip çeşidi bileniniz var mı

Geri