İp nodan msn hack ( dikkat )

must82

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bi sitede gezinirken böyle bir hbr buldum. ve sizinle paylaşmak istedim. bi bakın pls..

"MSN Messenger Hack X" . piyasaya parayla satiliyor fiyati 12 euro. bu programi satin alip indirdiginizde $ifresini almak istediginiz ki$inin mail adresini ve o andaki ip numarasini giriyorsunuz ve $ifresini aliyorsunuz.
Ben aradim bulamadim eger bulan kardeslerim olur ve paylasirlarsa sevinirim.

bi bakın bilgisi olan yazsın pls.

resmini dün koayamamıştım bu da resmin linki bir bakın...

http://rapidshare.de/files/17179774/mmhx4ah.gif.html

boyle bişey olmas kanmayın hemen

kardes kullanan türk arkadaşlarımız da var ayrıca bu programın yapımcılarının orjinal sitesi var site üzerinden satışa şunulmuş. ama şu an site göçmüş bi vaziyette. dün çok aradım fakat bulamadım nette programı.duyduğuma göre piyasadan çekilmiş program.ama işte ilk download edenler kullanıo halen...

o zaman herkez birbirinin msn adr 1dk hackler bence öle bişey yoktur kardeş,

biriside bana bi program var istediğin kişinin mail adresini yazıyorsun o kişinin şifresini 10sn içinde sana söyluyor demişdi:cool:

Ohooo resminde 3.00 yazıyo programın 3. sürümü çııkmışda eski sürümerli hala bize düşmediyse süphe duyarım ;)

inanmayın...

bencede biraz saçma ip yazıp msn hackleyene kadar bilgisayara gir keylogger at daha kolay benim açımdan tabi

hehe yok kardesim böle bisi yaw bırakın bu isleri fırçalayın disleri hihi:)

dıyelım kı bole bır acık var kabak gıbı
ve senın benım haberımız var fakat mıcrosoft bundan bı haber hadı bu olası dıelım

12 euroya satıyolar hah ıste en sacma kısmı burası :D

bence bırı sana saka yapmıs

olamaz böyle birşey arkadaşlar inanmayın

Yok beaa arkada$In yanlI$I war bikere... o Prgoram 12 euro deil 12 DOLAR zuahahhahahah :p:p

arkadaşlar ben buldum bir sitede ama sayfa açılır açılmaz hemen antivüris yakalıyor çünküüüü trojen var indirmeyin tavsiyem.ayrıca aynı sitede biri neyazmış ingilizce bir site buyrun

Posted: 2003/9/26 2:47 Updated: 2003/9/26 2:47
warning it has a trojan virus

bide tarihine dikkat edin arkadaşlar

yapılamıcak bişi yoktur dünyada, en zor bile bigun aşılır, ki bu programı bulmak farz...

ayrıca programın adresini bulmadım.... :)

ayrıca 1-2 sitede 50 pound yazıyordu... sitesinide buldum adamlar kapatmış herhalde..

Geri