İrc Web Aplet Özel Edit (Eschat Benzeri)

HaNCHeR

New member
Reaction score
0
Arkadaslar elımdekı bır apletı oturdum sizler icin bayagı editleme yaptım uzerınde..Amac web sıtenızden irc serverinize baglanmak..Peki yapılan dğişiklikler ne diye soruyorsanız eger hemen belirtiyorum ;

1 ) Eschat kadar hızlı bır sekılde web sunucunuzdan irc serverinize baglanma

2) Java apletlerde sunucuya baglanırken EVET-HAYIR (Yes-No) Secenegının cıkmaması

3) Nickinizi kolayca kaydetme,Nickinizi tanıtma, özel acma, kanal acma gıbı komutların kısayollarını buton sekılde verılmesı vs vs..

gibi bircok özellik eklemeye calıstım sohbet serverleri olan arkadaslarım ıcın web sıtesı yapmayı bılmeyen arkadaslarım ıcın hazine kadar değerli denilecek bir aplet yaptım..Bütün editlemeler kendime aittir alıntı felan değildir ve ilk defa bunu burada hackhell de sızlerle paylasıma sunuyorum..Bir teşşekürünüz yeter dostlarım..iyi günlerde kullanınız..

Demo : http://www.tekaskim.net/sohbet.htm

Download : http://www.tekaskim.net/Sohbet.rar

Kurulumunu anlatmayı unutmusum dostlarım yapmanız gereken cok basit ındırmıs oldugunuz rar dosyasının ıcınde Sohbet klasorune gırıyorsunuz ve ıcersındekı ConferenceRoom.class dosyası ıle cr.zip dosyasını ftp adresınızde www/ klasorunun ıcıne atıyorsunuz..Gelelim sohbet.htm dosyasına sohbet.htm dosyasını sag tıklayıp notepad ıle veya vb gıbı bır aracla acarak icerisinde yapmanız gereken degısıklıkler sunlar ;

<param name="info" value="www.tekaskim.net">
<param name="user" value="TeKAsKiM">
<param name="nick" value="Tekaskim-User">
<param name="channel" value="#Sohbet,#Oyun,#Bestradyo">
<param name="server" value="89.149.198.108">

Bu kısımda gerekli değişiklikleri yapıyorsunuz ip yazan yere kendı serverinizin ip adresını yada adresını yazıyorsunuz ve bıraz daha asagıya dogru ınıyoruz orada ;

<param name="port" value="8019">

Kodu var burayada irc serverınıze baglanacak port u yazıyorsunuz kaydedıp cıkıyorsunuz ve sohbet.htm dosyasınıda yıne www/ klasoru ıcerısıne yukluyorsunuz ve hersey hazır artık yapmanız gereken tek şey

www.adresiniz.com/sohbet.htm olarak giriş yapmak kalıyor..Kolay gelsin

ya peki biz bunu baske servere sokamıyomuyuz? mesela undernete ?*

GMKGFB' Alıntı:
ya peki biz bunu baske servere sokamıyomuyuz? mesela undernete ?*

Serverin acık portunu bılıyorsan yapman gereken irc adresini ip sini yazcaksın ve acık java web portunu yazacaksın gırecek ıstedıgın server olur yanı yeterkı portunu bil yeter...

guzelmis , peki eschati bulabilme imkanimiz yok mu ?Eschati bulamazsam veya daha guzel bir alternatif mecbur bunu kullanicam , soru sormamasi cok guzel , tesekkurler ...

Eschat hepimizin bildigi gibi lisanslı bir üründür ancak gerekli ücreti ödedikten sonra sahip olabilirsiniz ben yıllardır bu işle ugrasıyorum ama okadar para vermekte akıl işi sayılmaz gibi geliyor bana yani 20-30 kısılık servere eschat gereksız dıye dusunuyorum ama 2000-3000 kısılık serverın olsa eyvallah derim ama yınede almam ben sahsen ayrıca eschatı crackledıler yanı acıgını bulup kırdılar elımızede gectı ama evrensoft fırması tanıdıgımız fırma ve bu ısten ekmek yıyıyorlar onlara saygısızlık yapmak ıstemedıler ve paylasıma sunmadı kımse..Bence bu aplet kullanıslı ve guzel sızler ıcın bırazda edıtledım guzel bırsey ortaya cıktı..İyi günlerde kullanın

jpilot.com orda jirc var. yada jiwirc var onu deneyin ikiside çok güzeldir.

Çalışmıo sürekli hata verio :(

HaNCHeR' Alıntı:
Eschat hepimizin bildigi gibi lisanslı bir üründür ancak gerekli ücreti ödedikten sonra sahip olabilirsiniz ben yıllardır bu işle ugrasıyorum ama okadar para vermekte akıl işi sayılmaz gibi geliyor bana yani 20-30 kısılık servere eschat gereksız dıye dusunuyorum ama 2000-3000 kısılık serverın olsa eyvallah derim ama yınede almam ben sahsen ayrıca eschatı crackledıler yanı acıgını bulup kırdılar elımızede gectı ama evrensoft fırması tanıdıgımız fırma ve bu ısten ekmek yıyıyorlar onlara saygısızlık yapmak ıstemedıler ve paylasıma sunmadı kımse..Bence bu aplet kullanıslı ve guzel sızler ıcın bırazda edıtledım guzel bırsey ortaya cıktı..İyi günlerde kullanın

vermiş oldugun eschat benzeri degil cr appleti heryerde bu mevcut altıntı yazmayıda unutmuş eschatte gelelim eschat hiç bir zaman cracklanmaz keylenmez kırılmaz nedenlerine gelirsek eschat appletinin en büyük özeligi web üzerinden önce kendi sunucusuna baglanması ver ardından yapılan yönlendirme dogrultusunda satın aldıgın domaine yönlenmesidir istenildigi zaman evrensoft tarafından kapatılabilen bir üründür

altında olsa teşekkürler. :goz:

kardeş linkler çalışmıyor sana zahmet bi baksan bana acil java aplet lazım

harbi link olu yaa.. elinde olan yok mu?

Administrator kardeşim. escchat zamanında yabancıların yazdığı ucuz bir sohbet uygulamasınından gelistirilen birşey. yani var olan bişeyi değiştirip yutturdular millete :) herseyini değiştiler tabi anlamak cok zor.

uzun zaman olmuş link çalışmıyor
böyle bir applete ihtiyacım var yokmu arttıran :)

<applet name="Flaxchat" code="flaxchat.FlaxChat.class" archive ="flaxchat.jar"
width ="100%"
height ="400"
codebase = "http://irc.sohbetor.net">
<param name="CABBASE" value="/flaxchat.cab">
<param name="ident" value="Sohbetor">
<param name="fullname" value="Sohbetor.Net">
<param name="nickname" value="">
<param name="Channel1" value="#sohbet"
</applet>

Bu kodlari kullanabilirsin.

Demo : http://www.tekaskim.net/sohbet.htm girmeyin saflar virüs var gizli downnn:mad:@@@@@

yeminn ederim Allah belami versinki var bu serefsize inanmayin

www.tekaskim.net web sitesini ziyaret etme isteğiniz engellendi. Web sitesi reddedildi, çünkü şu anda giriş yapmış olan kullanıcı için yasak siteler listesinde yer almaktadır.

Arkadaslar elımdekı bır apletı oturdum sizler icin bayagı editleme yaptım uzerınde..Amac web sıtenızden irc serverinize baglanmak..Peki yapılan dğişiklikler ne diye soruyorsanız eger hemen belirtiyorum ;

1 ) Eschat kadar hızlı bır sekılde web sunucunuzdan irc serverinize baglanma

2) Java apletlerde sunucuya baglanırken EVET-HAYIR (Yes-No) Secenegının cıkmaması

3) Nickinizi kolayca kaydetme,Nickinizi tanıtma, özel acma, kanal acma gıbı komutların kısayollarını buton sekılde verılmesı vs vs..

gibi bircok özellik eklemeye calıstım sohbet serverleri olan arkadaslarım ıcın web sıtesı yapmayı bılmeyen arkadaslarım ıcın hazine kadar değerli denilecek bir aplet yaptım..Bütün editlemeler kendime aittir alıntı felan değildir ve ilk defa bunu burada hackhell de sızlerle paylasıma sunuyorum..Bir teşşekürünüz yeter dostlarım..iyi günlerde kullanınız..

Demo : http://www.tekaskim.net/sohbet.htm

Download : http://www.tekaskim.net/Sohbet.rar

Kurulumunu anlatmayı unutmusum dostlarım yapmanız gereken cok basit ındırmıs oldugunuz rar dosyasının ıcınde Sohbet klasorune gırıyorsunuz ve ıcersındekı ConferenceRoom.class dosyası ıle cr.zip dosyasını ftp adresınızde www/ klasorunun ıcıne atıyorsunuz..Gelelim sohbet.htm dosyasına sohbet.htm dosyasını sag tıklayıp notepad ıle veya vb gıbı bır aracla acarak icerisinde yapmanız gereken degısıklıkler sunlar ;

<param name="info" value="www.tekaskim.net">
<param name="user" value="TeKAsKiM">
<param name="nick" value="Tekaskim-User">
<param name="channel" value="#Sohbet,#Oyun,#Bestradyo">
<param name="server" value="89.149.198.108">

Bu kısımda gerekli değişiklikleri yapıyorsunuz ip yazan yere kendı serverinizin ip adresını yada adresını yazıyorsunuz ve bıraz daha asagıya dogru ınıyoruz orada ;

<param name="port" value="8019">

Kodu var burayada irc serverınıze baglanacak port u yazıyorsunuz kaydedıp cıkıyorsunuz ve sohbet.htm dosyasınıda yıne www/ klasoru ıcerısıne yukluyorsunuz ve hersey hazır artık yapmanız gereken tek şey

www.adresiniz.com/sohbet.htm olarak giriş yapmak kalıyor..Kolay gelsin
Linkler ßozuk .

Geri