İskambilsever İhmalkar Erkek.. +18 ...

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

İskambilsever İhmalkar Erkek..

Adam kâğıt oyunlarına müthiş düşkün, bu yüzden karısını hayli ihmal etmekte..
Bir akşam oynayacak arkadaş bulamayınca evine gelmiş, "Baksana.." demiş karısına, "Benimle birkaç el oynar mısın?.."
"Evvet..!" diye yerinden fırlamış karısı, sevinçle koşmuş yatak odasına, üzerinde sadece sinek, maça, karo, kupa desenleri olan minicik seksi bir külot giyip dönmüş kocasının yanına "Hadi.." demiş, "Hadi, karıştırmaya başla..!" :durdurun

Kısa, Pembe ve Buruşuk..

Genç kız evlilik hazırlıklarını tamamlarken annesinden çarşıya gidip ilk gecesi için uzun ve siyah bir gecelik almasını rica etmiş, ve "Lütfen bavulumun en üstüne özenle yerleştir ki buruşmasın.." diye de eklemiş. Anne, kızının bu ricasını unutup son dakikada hatırlayınca hemen alel acele çarşıya koşmuş, bulabildiği tek pembe ve kısa geceliği satın alıp kızının bavulunun en altına doğru tıkıştırmış..
Düğünden sonra gelin ve damat otellerine gitmişler, utangaç damat "Birbirimize arkamızı dönerek soyunalım. Gizlice bakmak yok" demiş.. Kız bavulunu açmış ve annesinin son anda tıkıştırdığı geceliği görür görmez,
"Oh hayır!.." diye çığlık atmış.. "Bu çok kısa, pembe ve buruşuk...!"
"Aaa!.." diye sinirlenmiş damat arkasını dönerek, "Sana gözetlemek yok demiştim amaaa!" :durdurun

Temel arkadaşı ile kahvede otururken "Bu sabah son derece çirkef bir adamla tanıştım.." diye sohbete başlamış.. "Gerçek bir bela.. Bana birden hakaret etmeye başladı, müthiş de küfürbaz.. Beni tehdit etti ya..!"
"Nasıl tanıştın ki bu herifle?.." diye sormuş arkadaşı..
"Tamamen kazara.." demiş Temel, "Karşıdan karşıya geçerken adama arabamla çarptım..!"
:durdurun

smileyby5.gif

Cehalet insanı çirkefleştirir,suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin;Bir lafa bakarım laf mı diye,
Birde söyleyene bakarım adam mı diye! (Mevlana)

vblnmezz.jpg

eLine sağLık.....

guzel fıkralar tesekkurler

son fıkra eh işte iyi ama diğerleri süüüüüüüüüüüüüüüüüüüper
THANK YOU!........

Geri