İslam ve İnsan bölümü nurcu şakirtlerin tekelinde mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
İslam ve İnsan bölümünde Saidi Nursi ve Mevlanaya ait eserlere Kuran Ve Sünnet ışığında getirilen eleştirilerle alakalı açılan konular, forum kuralları ihlal edilmediği halde SİLİNMİŞTİR.

Üstelik yaklaşık iki ay kadar forumda bulunduğu ve güncelliğini yitirdiği halde, daha önce ortalıkta görülmeyen bölüm yöneticisi tarafından SİLİNMİŞTİR.

Konuların geri dönüşüm kutusuna neden atıldığı açıklanmadığı gibi, bölüm içerisinde ki şikayet kısmına da, cevap yazılma gereği duyulmamıştır.

İslam dini Allahın varlığı ve Peygamberin risaleti dışında herşeyin tartışılabilirliği ilkesini savunurken, yapılan bu bağnazlık neyle izah edilebilir? Saidi Nursi ve mevlananın veya herhangi bir aciz kulun islam adına yazdığı eser eleştirilemez mi?

Yapılan "yanlı" uygulamanın terkedilmesini rica ediyorum. Bölüm yöneticisi mensubu olduğu gruba yapılan eleştirileri silmek yerine cevaplandırma gereği duymuyorsa veya bu ilme vakıf değilse neden o bölümde yöneticidir?

http://www.hhportal.com/geri-donusum-kutusu/794108-said-i-nursi-ve-risale-gercegi.html

http://www.hhportal.com/geri-donusum-kutusu/793846-mevlana-kimdir.html

İslam bölümünü yönetenlerden hiç memnun değilim, bağnazca hareket ediyorlar. Forumda bu bölümü yönetmeye en layık biri varsa oda sensin kardeşim, aday ol eski yöneticilerde biraz ara versinler, biraz islamı öğrensinler öyle gelsinler. İslam bölümüne bakıyorum zilyon tane hurafeyi/yalanı/masalı islam adı altında paylaşmışlar ama hurafecileri deşifre eden paylaşımları silmişler...

siz ikiniz zaten ermişsiniz islam için çok kan kaybetmişsiniz :)

biriniz safkan islamcı
diğeriniz anti tarikatçı dergah sahibi bir alim

bu işin sonu yarın ihsan eliaçık gibi ne istediği ne yaptığı belli olmayan kişilerin istediği gibi olur bunu söyliyeyim

eğer bu kadar islam için savaşacaksanız faiz için savaşın şeriat için savaşın ben hiç görmedim sizin oraya yöneldiğinizi

laik islamcılar

bölüm modu gerekli açıklamayı elbet yapacaktır üst yönetimde şikayetiniz ile ilgilencektir olurda islam bölümüne mod olmak istiyorsanız hhportalda görev almak isyenler başlığı altında moderator olmak isediğiniz bölüm için konu acabilirsiniz

SEYDİALİ bunlar "Süzme Kemalist İslamcı"lardan olduğu için islamı herkesten daha iyi bilirler Mevlana Yunus Emre Sadi Nursi !!!!!!kim ki bunların yanında:=)

Seydiali saçmalamak sana yakışıyor. :) Faiz işini "ABDESTLİ KAPİTALİSTLERE" soracaksın muhatabın ben değilim.

Bölüme mod olmak gibi bir niyetim yok, zamanımda yok. Sadece malum cemaatin askerlerinin KAFİRE duydukları hoşgörü ve diyaloğu, forum üyesi müslümanlardan da esirgemesinler. Adaletten sapmasınlar. Başkalarına duydukları kin, bunları adaletsizliğe sevketmesin(maide 8)

ben hakkı söyledim sen saçmalık olarak anla : ) hadi kahrolsun şeriat diyenlerede laf yetiştir (şeriatın kuran olduğunu biliyorsun )

aynı ayeti sana söyliyorum adeletten sapma kinden dolayı :)

MAİDE 8. Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olun; bu, Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış) tır. Allah’a isyandan sakının. Allah yaptıklarınızı hakkıyle bilmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri