DeRSaaDeT
Islambol
- Reaction score
- 0
selamun aleyküm...
Evet arkadaşlar bölüme "islam ve insan" bölüm moderatorü olan innuendo ile görüştükten sonra 2. kez adaylığımı koymak istiyorum... Yalnız sizden isteğim ve normal olanı beni değerlendirirken hayat görüşlerime göre değil, uslubuma ve gerçekten bu bölümde bu görevi tekrar yapabilip yapamayacağıma göre beni değerlendirmenizdir.
Görüşlerinizi bekliyorum...
Kardeşim Allah isterse herşey olur
... Benim tek inandığım gerçek ve mutlak güç sahibi o... Sadece o istemezse birşeyler olmaz... :smile:. Ben mod olamasam bile (-) oy verenlerden dolayı değil allah istemediği için olamamışım demektir... Kuranda geçen hızır(as) ve musa(as) kıssasından çıkarttığım bir ders var ki bir işte sonuç kişiye göre şermiş gibi görünse bile allah sadece esasında hayır verendir... Beni Allah düşmanı olarak anmasınlar da ne olarak anarlarsa ansınlar... Ben sadece allaha secde ederim ve kadere imanım en az diğer imanın 5 şartı kadar kuvvetlidir. Mod olmaya mod olmak için can attığımdan veya yıldız olsun diye değil asıl inandığım gerçek olan islama başka yerlerde de hizmet için talip oldum.... Allah kendisine hizmet etmemi kısmet ederse mod olurum ben... selamun aleyküm...
Evet arkadaşlar bölüme "islam ve insan" bölüm moderatorü olan innuendo ile görüştükten sonra 2. kez adaylığımı koymak istiyorum... Yalnız sizden isteğim ve normal olanı beni değerlendirirken hayat görüşlerime göre değil, uslubuma ve gerçekten bu bölümde bu görevi tekrar yapabilip yapamayacağıma göre beni değerlendirmenizdir.
Görüşlerinizi bekliyorum...
ancak bunu sana yedirmezler çünkü birileri şimdiden sırtına Atatürk düşmanı etiketini vurmuş bu etiketi yiyen bi daha iflah olmaz gel sen bu işten vaz geç
Kardeşim Allah isterse herşey olur