İslam ve İnsanda ŞoK Gelişme ;)

MAJESTE

Kadim Dost
Reaction score
0
i60978_forum1.bmp

Sizlerden Gelen Yoğun İstekten Ötürü Yönetimimiz İslam ve İnsan Bölümünü Açmıştı Geçen Zaman İçerisinde Fakat Yine Sizlerden Gelen İstek Üzerine İslam ve İnsan Bölümünde Yeniden Bir Yapılanmaya Gittik ve Daha Kolay Ve anlaşılır olması için Alt Bölümlere Ayırdık Şimdi aradağımız Bilgiye Daha Kolay Ulaşacağınız Temennisindeyiz.
Dark_Angel' Alıntı:
Hackhell'i kurarken aslında dini ve siyasi konulardan uzak duracağımızı, çünkü bu tarz konuların çok büyük fikir çatışmalarına sebeb olduğu ve forum huzurunu istemesekte bozdugunu belirtmiştik. Ancak son zamanlarda üyelerimizin istekleri ve forumumuzun dahada geniş kitlelere ulaşmasından sebeb bu bölümün açılmasını yanlız aşağıda belirttiğim sebeblerin ihlali halinde bu zamana kadarki yaptırımın,uzaklastırılmanın devam edeceğini bildirmek isterim.

1. Bu bölüm tartışma platformu olarak açılmadı. Bu bölümde amaç birbirimizi aydınlatmak,dinimiz ile ilgili bilmediklerimizi sormak ve bildiklerimizi paylaşmak. İslamı tartışmak kesinlikle YASAKTIR.

2. Bölümde kavga-dövüş,haraket,küfür ve terbiyesizlik istemiyoruz. Yönetim olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da kavgasız, gürültüsüz insanların bilgi alma özgürlüğünü kullandırmak amacındayız lütfen bu konuda gereken hassasiyeti gösterin.

Herkese iyi forumlar...

Bu arada Şu Arkadaşlarda Aramıza Katılsınlar Artık demi ?
i60983_forum.bmp

Dark_AngeL & Solariz Üstadlarımıza Sonsuz Teşkler.Herkese İyi Forumlar Dilerim...

tşk ederim majeste çok iyi olmuş bölelikle daha net bi şekilde istediimizi daha kolay bulabilicem çok güsel olmuş böle bi bölüm iyiki açılmış eksiklerimisi giderebilicem tşk ederim sana

böyle çok daha iyi olmuş , en azından derli toplu :)

Arkadaslar cok cok saolsun, bu bölüm sayesinde baya bilgiler aldim burdan cok seyler örendim gercekten cok sagolun biraz daha anlasilir olmus bole iyiki buraya uye olmusum cok güzel gercekten site sahipleri gercekten güzel bir forum yapmıslar kalitesi tartisilmaz buranin

tek sorum şu,
ilahiler mp3 kapsamına giriyor sanırım, sorun çıkarmasın ilerde???

GerÇekten İyİ Oldu Ama Bİ Yardim Olmasi Lazim Bence

freemitnick' Alıntı:
tek sorum şu,
ilahiler mp3 kapsamına giriyor sanırım, sorun çıkarmasın ilerde???

free haklı , Muyap ne anlar ilahiden . biz sure de koyarız ilahilerin yanında

Uzunefe' Alıntı:
free haklı , Muyap ne anlar ilahiden . biz sure de koyarız ilahilerin yanında
Arkadasim Süre koyulsun da:eek: Süre ye uyacak mi insanlar:eek:
Tartisilir yani:(

Elensu' Alıntı:
süre diil SURE :D
kur-an suresi :D

Elensu' Alıntı:

yanlış anladın galiba elensu :) Kuran-ı Kerim de geçen Sure demek istedim ben :)

Allah razı olsun MAJESTE ve hh den.....MAJESTE'nin bu foruma yaptıkları tartışılmaz derecede fazladır Allah bu bölümdeki reformlarında yolunu açık etsin kardeşim inşallah ;)

crazyboy_9999' Alıntı:
Allah razı olsun MAJESTE ve hh den.....MAJESTE'nin bu foruma yaptıkları tartışılmaz derecede fazladır Allah bu bölümdeki reformlarında yolunu açık etsin kardeşim inşallah ;)
güzel düşüncelerin için Teşk ederim ben elimden geleni yapıyorum bu bir ekip çalışması yönetimde bulunan arkadaşlarımız kendinlerini kanıtlamış değerli şahsiyetlerdir. Bölümümüze gelince tüm arkadaşlarımızın emekleri tartışılmaz kısa sürede güzel şeyler yapıldı ve hala devam ediyor ve devamda edecek dediğimiz gibi BİRİ BİZİ DURDURSUN... ;)

bu tür konular fayda sağladığı için geliştirilmesi ve daha anlaşlr olması güzel olmuş elinize sağlık

Ne kadar Geni$ kapsamLı oLursa o kadar çok kişiye hitap eder ßöLüm.. AranıLan $eyin en çaßuk ßuLunacaqı ßir forum oLduk hayırLısı oLsun.. Tek rakibimiz googLe:p

Geri