İsrail özür dilemezse gereğini yaparız

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Londra’da İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague görüştü. Ortak basın açıklamasında ilk sözü alan Hague, AB’nin Türkiye’nin üyeliğini reddetmesinin çok büyük hata olacağını söyledi. İki ülkenin uluslararası alanda bir çok konuda ortak çıkarları olduğunu belirten Hague, çok yakın zamanda Türkiye ile İngiltere arasında ‘yüksek stratejik ortaklık anlaşması’ imzalayacaklarını dile getirdi. Davutoğlu ise İsrail ile yaşanan gerginlikle ilgili soruyu, “İsrail özür dilemezse gerekeni yaparız” diye yanıtladı.

SUÇ İŞLEDİLER

Davutoğlu, İsrail’in Türkiye vatandaşlarını uluslararası sularda öldürdüğünü belirterek, şöyle konuştu: “Ortada bir suç var. Bu vatandaşlar İsrail sularını ihlal etmedi. Hiç bir İsrail vatandaşını öldürmedi. Peki kim öldürdü bu vatandaşları? Eğer İsrail bu sorumluluğu üzerine alır ve özür dilerse biz de önümüze bakar ve iki ülke ilişkilerini nasıl daha geliştirebiliriz buna bakarız. Eğer özür dilemezlerse o zaman uluslararası bir soruşturmayı kabul etsinler. Bu bizim ülkemizin onurudur. Bunu yapmak için de ne gerekiyorsa yapacağız.”

FINANCIAL TIMES'A KONUŞTU

Financial Times gazetesi de Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla yaptığı bir mülakatı yayınladı. "Türkiye, Avrupa Birliği'nin en önemli önceliği olduğunu söylüyor" başlığı ile verilen mülakatta, Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin Batı'dan uzaklaştığı yolundaki endişelerin doğru olmadığını söyledi, bu tespiti "saçma" buldu. Ankara'nın en önemli stratejik hedefinin Avrupa Birliği üyeliği olduğunu üstüne basarak belirten Dışişleri Bakanı, "Kimse bu sürecin gecikmesiyle ilgili olarak Türkiye'yi suçlayamaz" dedi.

kaynak

Akp hic bir sey yapamaz kankasi ve reisi israile. Yeter artik bos keseden sallayipta milleti aptal yerine koymaya calismasinlar

yaa ne özürü kopar bütün ilişkileri onların yalandan samimi olmaya özürünü alınca ölenler gerimi gelecek kendi kendimizi küçük düşürüyoz , ilişikileri koparsak dünyanın gözünde bir kademe daha yükseliriz.

Akp hic bir sey yapamaz kankasi ve reisi israile. Yeter artik bos keseden sallayipta milleti aptal yerine koymaya calismasinlar

akp yapmasına yaparda sonuc biraz zor alır
çünkü israil seviciler hemen anayasa mahkemesine başvururlar ....

akp yapmasına yaparda sonuc biraz zor alır
çünkü israil seviciler hemen anayasa mahkemesine başvururlar ....

Akp den buyuk israil asigi var mi? Butun iliskiler kesildi dediler basta cumhurbaskani ve tayyip. Sonradan yalan oldugu ortaya cikti.. Zamaninda ermeni olan hepimiz ermeniyiz diyen basbakan ve akp liler. Cok kisa bir sure sonrada israilliyiz derlerse hic sasirmam :goz:

Bu açıklamaları aynen şuna benzetiyorum''Her transfer sezonunda dünyanın en ünlü futbolcuları transfer edilmeye çalışılır ama ortada ne transfer çalışması vardır ne de para amaç taraftarı heyacanlandırmaktır''Amaç kendi başarısızlıklarını kapatmaktır

ne yapıcaklar allah aşkına ?

daha önceden ne dediler ilişkiler kesilecek dediler şimdi ne oldu yine kıvırtmaya başladılar.

hükümet bi öle bi böle.ne ayak bu hükümet ben anlamadım =)

hiç bi halt yapamazlar.yine göz boyamalar başladı.

gereğini yaparız demesi kolay yapta görelim bu hükümete sahtekar demeyelim.

öle bende derim.

bikere israil in özür dilemesi gibi bişi olamaz.adamlar dilemeyiz diyolar.

sen git israil ile gizli gizli buluş ondan sonra gel buraya gereğini yaparız de.

ahmet efendi sen anca kendin gibi abd yandaşlarını kandırabilirsin.

uyanan insan sizin sahtekarlıklarınıza kanmaz.

Akp den buyuk israil asigi var mi? Butun iliskiler kesildi dediler basta cumhurbaskani ve tayyip. Sonradan yalan oldugu ortaya cikti.. Zamaninda ermeni olan hepimiz ermeniyiz diyen basbakan ve akp liler. Cok kisa bir sure sonrada israilliyiz derlerse hic sasirmam :goz:

yaa şimdi ölemi oldu israilin yerine kimlerin cevap verdiğini,
akplilere karsı israil sevicilerin bazı muhalefetin medyanın israile kol kanat gerdiğini

hatta forumlarda akp yi haksız israili haklı çıkarmak için mesaj üstüne mesaj yazanlar
olduğunu bilmiyormusun ... ben biliyorum bazı g... uşakları muhalefet zihniyetliler işte
hepsi değil üstüne alınmayabilirsin

ermeni konusuna gelince = b. atayımda ellerim b.lu olsun farketmez zihniyetinde olduğunu biliyoruz zaten .... yorum yapmama gerek yok çünkü seviye meselesi

yaa şimdi ölemi oldu israilin yerine kimlerin cevap verdiğini,
akplilere karsı israil sevicilerin bazı muhalefetin medyanın israile kol kanat gerdiğini

hatta forumlarda akp yi haksız israili haklı çıkarmak için mesaj üstüne mesaj yazanlar
olduğunu bilmiyormusun ... ben biliyorum bazı g... uşakları muhalefet zihniyetliler işte
hepsi değil üstüne alınmayabilirsin

ermeni konusuna gelince = b. atayımda ellerim b.lu olsun farketmez zihniyetinde olduğunu biliyoruz zaten .... yorum yapmama gerek yok çünkü seviye meselesi

Evet yorum seviye meselesidir seviyesi dusukler azami sekilde banlanir :goz: banlanmaktan yorulmazlar. Ikinci dogru sozu duyunca u donusu yapipta yok b. Atma yok bilmem ne yok tv ler muhalefet vs vs... Cvb in bilgin varsa yaz. Cvb in bilgin yoksa da sus ki gibisinden bi soz vardi :goz:

yaa burada o ona yazı sen ona bırakın bu saçmalıkları yaa işinize bakın san ki basına söylenen lerin dışında gizli gizli bişişler yapılomıyomu ne yi tartışıosunuz yaa sizin laflarınız samanlıkta iğne.

Aslında burada bol keseden atıp yok efendim dostu yok efendim kankası diyenleri iktidara getireceksin.Nasıl devlet kurulur nasıl düzen oluşturulur üstlerine adam tanımıyorum.

Geri