İsrail, 10 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü

_bozkurt_

New member
Reaction score
0
İsrail’e ait savaş uçağının Gazze şehrindeki bir binaya fırlattığı füze sonucu, 3 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Görgü şahitleri, saldırının, Şecaiye semtinde, bir Hamas komutanına ait bir evi hedef aldığını belirtirlerken, hastane yetkilileri de ölenlerden 1’inin 10 yaşındaki bir kız çocuğu olduğunu kaydettiler. Ölen diğer 2 kişiden 1’inin İsrail saldırısına hedef olan evin sahibinin erkek kardeşi, diğerinin ise ölen kız çocuğunun babası olduğunu duyuran hastane yetkilileri, yaralanan 7 kişi arasında çocukların da bulunduğu ifade ettiler.

KAYNAK:Yeni Asya

Bu İsrail Zaten hep böle..Allah BElalarını versin..10 yaşındaki çocugun suçu ne anlamıyorum
:angry

normal bişi artık adamlar öle bi kudurmuşki onları çok büyük hesaplar bekliyor nasıl hesabını verecekler çok şaşırıyorum

Tepkilerinizi anlıyor ve takdir ediyorum.Fakat orada atılan her kurşunda unutmayın sizinde katkınız var.Türkiyedeki bir çok yabancı banka İsrailindir.Birçok petrol tesisi onlarındır.
Yabancı firmaların çoğunda ortaklıkları vardır.Üstelik devletimiz İsraili korumak için askeri bir birliğimizi ve bir savaş gemimizi orada tutuyor.Savaş uçaklarımızı İsrail modernize ediyor.Tanklarımızı onlar modernize ediyor.Onların savaş pilotlarına biz eğitim veriyoruz.
Hatta Telekomumuzu bile onlar satın alabiliyor.Şimdi sakın demeyin ben bunları bilmiyordum diye.Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün bunda ne kadar katkınız var.

Evet bazı yerlerde bizimde katkımız olabiliyor. Ben farkına vardıklarımı derhal kullanmayı bırakıyorum. Örneğin artık kesinlikle cocacola ürünleri kullanmıyorum. Çünkü cocacola karının tamamını israil donanmasına bağışladı. :( Allah hepsinin cesasını versin. farkına vardığımız ürünleri lütfen kullanmayı bırakalım. Yoksa ahiret gününde hesap veremeyiz:(

Bir devletle savaş halinde iken orduların çarpışması halinde yapılıcak her türlü saldırı ve stratejik bozgun savaş üslübü açısından anlaşılabilirdir....Ancak karşınızda direnecek bir ordusu olmayan ve alan beyan savaşmak istemediğini hatta olumlu şartların oluşması durumunda yardım edebileceklerini söyleyen bir devlete günümüzün en güçlü silahlarından kabul edilen savaş uçakları ile destekli hava saldırı timleri göndermek ve bunların rastgele atışlarla sivillerinde ölmesine bilinçli bir sebebiyet vermek huzur sözcükleriyle ört pas edilemeyecek bir ahlaksızlık, hatta hayvandan kat be kat aşağılık bir vaziyete düşmekten başka ne olabilir...?

Allah adildir...Haklı ile haksızı en güzel şekilde ayıran Allah'tır...İster dünyada ister ahirette...

Ölenlerden Allah rahmet eylesin...Bilinçli sebebp olanların ise cezaları Allah'tandır...

ozdemir01' Alıntı:
Tepkilerinizi anlıyor ve takdir ediyorum.Fakat orada atılan her kurşunda unutmayın sizinde katkınız var.Türkiyedeki bir çok yabancı banka İsrailindir.Birçok petrol tesisi onlarındır.
Yabancı firmaların çoğunda ortaklıkları vardır.Üstelik devletimiz İsraili korumak için askeri bir birliğimizi ve bir savaş gemimizi orada tutuyor.Savaş uçaklarımızı İsrail modernize ediyor.Tanklarımızı onlar modernize ediyor.Onların savaş pilotlarına biz eğitim veriyoruz.
Hatta Telekomumuzu bile onlar satın alabiliyor.Şimdi sakın demeyin ben bunları bilmiyordum diye.Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün bunda ne kadar katkınız var.
SÖLEDİKLERİNE HARFİYEN KATILIYORUM ARKADAŞIM COK HAKLISIN.
EVET DOGRU SÖLÜYOSUN BUNLARA KATKIMIZ COK

Geri