İsrail'e Karşı Sanal Savaş Açıldı

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

x7hqa.jpg

İsrail'e karşı sanal savaş!

Ay Yıldız Tim adlı Türk hackerlar, İsrail'in Filistin'e uyguladığı saldırıyı kınamak amacıyla İsrail'e bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerini çökertti...

Çökertilen sitelere,''Bu katliam ve soykırıma son verin, Hitler'den ne farkınız var.

Onlar sizi, siz de Filistinlileri katlediyorsunuz' şeklinde sloganlar yazıldı. İsrail'in Gazze'ye düzenlediği operasyonlara ilişkin tepkiler çığ gibi büyüyor. 500 bin üyesi bulunan sanal ordu Ay Yıldız Tim, İsrail'e bağlı internet sitelerine geniş kapsamlı saldırı başlattı. Bu saldırıya Arap dünyasının da destek verdiği belirtildi.

Saldırının başladığı günden itibaren bine yakın İsrail sitesinin hacklendiğini belirten Ay Yıldız Tim yetkilileri, İsrail'e göz yuman BM'nin internet sitesini de hackleyeceklerini söyledi. Öte yandan, dünya hack olaylarını kontrol eden ABD'nin zone-h şirketinin kurucusu Roberto Preatoni, hack saldırılarını doğruladı.

Hacklenen sitelerin ayyildiz....... adresinde verildiği belirtildi.

İHA

Kaynak

dostum aslında güzel bir şey evet hacklesinler ama israilinde haklı oldu yanlar çok fazla bunun için şavaş mı çıkması lazımdı hayır tabikide karşıyım savaşa ama filistinde zamanında satmasaydı topraklarını bilmem anlata bildim mi _?şimdide biz geri istiyoruz o toprakları diyor çok komik ve gülünç araştırmanızı ve ona göre yorumlamınızı isterim lütfen birazdaha şefaf olun arkadaşlar...

Sorgula Kendini..

dostum aslında güzel bir şey evet hacklesinler ama israilinde haklı oldu yanlar çok fazla bunun için şavaş mı çıkması lazımdı hayır tabikide karşıyım savaşa ama filistinde zamanında satmasaydı topraklarını bilmem anlata bildim mi _?şimdide biz geri istiyoruz o toprakları diyor çok komik ve gülünç araştırmanızı ve ona göre yorumlamınızı isterim lütfen birazdaha şefaf olun arkadaşlar...

Sen şeffafklık isteme gayretini burada gösterirken, orada kardeşlerimin başına acı yağıyor.. sen burada hala israilinde hakkı var derken, çocuklar feryada feryad ekliyor.. Topraklarını sattı diyorsun.. Hala toprak yüzünden mi savaşıyor sanıyorsun.. feryadları duyuluyor aşikare... ama kulaklar tıkalı, gözlere mil çekilmiş islam aleminin... Bir parça TOPRAK İÇİN BU KADAR İNSAN KATLEDİLEBİLİR Mİ? ÖNCE BU SORUYU KENDİNE SOR...

YILDIZLI aferin benden
Bravo çocuklar:hhsigara

çocukları katletmeyi kim hangi kafa yapısıyla haklı gösterebilir.bunları ancak onların penceresinden bakanlar düşünebilir.yazık

israil haklı mı haklı tüm savaşı hamasın kendisi çıkartıyor bunuda herkes biliyor zaten...fakir fukara edebiyatı yapmanın anlamı yok herşey karşılıklı israilde cevap veriyor...allahın adaleti işte hak eden cezasını böyle çeker...haber için teşekkürler..eline sağlık modum..

Helal olsun ASLANLARIMA
İnşallah devamını getirirler;)

Eğer ki Doğruysa gerçekten Bravo . . . Kolay yapılabilecek Bir Şey değil. . . Geniş Kapsam istiyor Bu Tür Hack oLayları

İsrail'in Filistindeki müslüman kardeşlerimize yaptıklarına karşı az bile bu sanal savaş sonuna kadar destekliyorum tebrikler.

bizde tepkimizi böyle göstermeliyiz helal olsun onlara

helal olsun işte turkun gucu

Allah Razı Olsun Onlardan... İnşAllah Beter Olur İsrail vE Destekçileri

helal olsun devamı gelir inşallah

Sana 3 kuruş verseler nelerini satmazsın... Şu lafa bak ... Onlar bizim kardeşlerimiz.. Bize emanetler.. Her ne kadar hata yapsalarda.. Bağrımıza basmamıza engel değil onları

Sana 3 kuruş verseler nelerini satmazsın... Şu lafa bak ... Onlar bizim kardeşlerimiz.. Bize emanetler.. Her ne kadar hata yapsalarda.. Bağrımıza basmamıza engel değil onları
..

Destekliyorum bence sanal ortamdan yapılan saldırılar cok etkili olur ilgileri cekmeyi basarır..

artık internet cagındayız sanal dunyayı onlara zindan edelim..

kimlerle ugrastıklarını gorsunler..

kısmen iskorpitx'inde bu görevde bulunmasını istersim, olup olmadıgını bilmiyorum ama bu işin ehli....

valla helal olsun arkadaşlara yada abilere elerinden öpmüşüm onların.ne olursa olsun hiç bi sebep çoçukların ölmesi için yetmez.

Geri