İsrail'li Çocuk Ve Flistin'li Çocugun Diyaloğu

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
632806709802576186.png

Bir Zamanlar Rafat'a

İsrailli Çocuk:
Babam dedi ki; Siz Arablar kötü (şeytan), terörist ve hayvansınız

Filistinli Çocuk:
Babam bana hiç bir şey demedi, sizinkiler Öldürmüş!!

anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...ellerine sağlık

çok doğru bişii kardeş saol :mad: sewmem zaten bu yahudileri :mad:

:sigara:

karikatürleri hep sewmişimdir...Ağızdan çıkamayanlar,resme yansır karikatiürde.Yav israil de hiç mi vicdan yok.ee ne de olsa a.b.d gibi bişiler onlar..!!!+

teşşekürler arkadaşım,herşeyi çok güzel bi şekilde özetlemiş..

bu savaşta sadece aklımda kalan tek bir kare aklıma da geldikçe içim doluo

bir baba çocuğuyla beraber giderlerken israilli askerler tarafından çapraz ateşe kalıyorlar.
çapraz ateşte çocuk babasının gözü önünde vuruluyo çocuk orda ölüyo
babasıda çocugunu öyle görünce aklını kaybediyo.

paylasimina saol...bir karükatur bazen herseyi anlatiyor

:cool: :cool: :cool:

bidonun arkasında babayla oglunu öldürmüstü serefsizler ben onu unutamıorum.. kameralar kayıttayken ...

taşlar tankları yenecek elbet..

sinir oluyorum bi antep olarak saldırsaq telef olurlar bi dünyaya kafa tutuyor şerefizler..

AZ KALDI HELE ŞU İRAN NÜKLEER PROGRAMINI BİTİRSİN HEM İSRAİL HEMDE AMERİKA NASIL KEDİ OLUYOR ŞİMDİDEN İSRAİLİN ETEKLERİ TUTUŞMUŞ OKADAR DEVLET KORKMUYOR İSRAİL KORKUYOR ÇÜNKÜ NE BO K YEDİĞİNİ BİLİYOR ONDAN SONRADA MÜSLÜMANLARA TERÖRİSTDİYORLAR YAZIKK ÇOK YAZIKKKKKKK :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

ne olursa olsun kim olursa olsun savasa karsıyım

Işte Bu Kadar

eline koluna sağlık dostum paylaşım için sağol. ortadoğudaki israil terörizmin açıkca bir göstergesidir bu. eywallah dostum.
:(

korkunc bir durum ya
dünyada buna hala seyirci ve filistini sucluyorlar hala

bu yahudilerin soyunu . . .2 hitlet daha lazım su dünyaya

islami savas aracı yapıp;en son ve tek bozulmamıs dinin peygamberini terörist olarak lanse etmeye çalısan herkesi lanetliyorum!!!!sonuna kadar filistin halkının yanındayım!!!!nasıl Mr.Clinton İsrail'in yanında savayorsa ben de FİLİSTİN halkının yanında gerekirse sapanla bile savasırım!!!Allah (c.c.) tüm iman eden müslümanlarin yardımcısı olsun!!!!!!!!!!!!!!

ne güzel söyledin kardeş aynen öyle a.b.d de 5000den fazla atom bombası olduğu söyleniyor kendileride arınsınlar ozaman nükleer den

biz işesek boğulcak i*neler ama çektirdiklerine bak yaw.bende bidonun arkasında ki babayla çocugu unutamıyorum.allah belalarını versin.

Geri