İstediğiniz Forumlara Giriş Için Mesaj Sınırı Koyma

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
Eklenti indirme - Pm yollama - Forum görme - Foruma mesaj yollama - Forumda konu görmek vs.. için mesaj sınırı vermek için kurulum yapılır...

Kurulum

Verdiğim xml dosyasını ektedir...

Admincp-->Plugins & Products-->Ürün Yöneticisi-->[Ürünü Ekle/Yükle]

Bölümünden yükleyelim...

Ardından

Admincp-->vBulletin Seçenekler-->Access Permissions Based on User's Post Count

Ayarlarına girin...

Özelliği açık kapalı yapma pm veya eklenti ayarlarını yapın...

Sonrasında forumlara giriş için mesaj sınırı vermek için

Admincp-->Forumlar & Moderatörler-->Forum Yöneticisi-->İstediğiniz forumda Forum düzenle tıklayarak ayarlara girin..

En altta Access Permissions Based on User's Post Count bölümü var istediğiniz ayarları yapın...

Kurulum bitti...

http://rapidshare.com/files/121244606/msj_limiti.zip

ya biraz açarmısın lütfen yaptım aynısını hiç birşey olmadı ziyaretciler bile görüyor

ya biraz açarmısın lütfen yaptım aynısını hiç birşey olmadı ziyaretciler bile görüyor

Yeterince açıklaycı görecek bişey yok mesela sen şu an bana pm yollamaya çalış yollayamazsın çünki yeni üyesin 50 mesajın olması lazım bunun gibi kısıtlamalar getirebilirsin bu eklenti ile.

diger forum sistemleriyle vBulletini karsılastırırsak vBulletin daha ıyı
sebebıde bu tur eklentılerın daha rahat eklenmesı..
ve kullanıcının fazla olmasın vermıs oldugu avantajlarda cabası...

gerçekten çok güzel birşey hatta tam aradığım diye biliriz hemen kullanmaya başladım bile:clap

teşekkürler aynen dediğiniz yapılırsa işe yarıyor denendi sonuç şimdilik iyi yalnız mesaj ingilizce türkçeye nasıl döner?

teşekkürler aynen dediğiniz yapılırsa işe yarıyor denendi sonuç şimdilik iyi yalnız mesaj ingilizce türkçeye nasıl döner?

Diller & Cümleler/ cümlelerde ara dan değiştirebilirsin veyahut da xml dosyasını not defteri ile açıp içindeki yabancı cümleleri bulup türkçeye çevirebilirsin ve xml yi silip tekrar yüklersin,
ben kullanmadığım için bu eklentiyi türkçeye çevirme gereği duymadım.

Geri