İstinat duvarı hesap programı

Merhaba arkadaşlar ,
İşte size excel de yazılan güzel bir istinat duvarı programı.
Programı ben yazmadım "mühendis^^" nikli arkadaş yazmıştır.
Arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
İyi çalışmalar .

Cybermadx

Burdan indirin

Sayın Cybermadx , bu linkten indirmek mümkün olmadı. Başka bir link mümkün olur mu acaba ?

bu çok güzel .teşekkür ediyorum.
Bir de RW CAD diye bir program var crack ile beraber bulan varmı.?

Bu çok güzel .
Teşekkür ederim.
Birde RW CAD diye bir program var crack lı olarak bulan varmı.

çok teşekkürler, hoş ve kolay uygulanabilir bir program ellerine ve zihnine sağlık.

Evet arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun oluruz...

ya koca sitede masif duvar hesabı yok bir bu bide su icad falan abi adamlar paylasım sitelerine girip reklam yapıolar beni duyan varsa hani onlardan birileri arkadaslar bu tur siteler PAYLASIM siteleridir bilmiorum anlatabildim mi acaba

RwCAD v2.0 İstinat Duvarı Programı diye bişiy var. İstinat Duvarı Yapılarının Analiz ve Çizim 'ini yapıyo. Web sitesinde kullanım demoları video olarak var, DXF ve PDF olarak çizim rapor çıktılarındanda örnekler verilmiş. Şimdiye kadar gördüğüm yerli ve yabancı örnekleri arasında en iyisi bu. Gerçi fiyatı makul ama yinede bir yerlerde kırığını bulabilirmiyiz.
"Tabi kırığınında orjinali ile aynı sonuçlar vermesini ümit ediyorum."

Yardım ve cevap bekliyorum.

RwCAD v2.0 İstinat Duvarı Programı diye bişiy var. İstinat Duvarı Yapılarının Analiz ve Çizim 'ini yapıyo. Web sitesinde kullanım demoları video olarak var, DXF ve PDF olarak çizim rapor çıktılarındanda örnekler verilmiş. Şimdiye kadar gördüğüm yerli ve yabancı örnekleri arasında en iyisi bu. Gerçi fiyatı makul ama yinede bir yerlerde kırığını bulabilirmiyiz.
"Tabi kırığınında orjinali ile aynı sonuçlar vermesini ümit ediyorum."

Yardım ve cevap bekliyorum.

sanmıyorum ki bulmanız mümkün olsun Türk Menşeli programların kırıklarnı bulmanız pek mümkün değil hele ki idesta gibi yazılımcıları tarafındankırıklar piyasay sürülmüyor ise çok zor işiniz.. Eğer ki bu programı sıklıkla kullamaya ihtiyaç duyuyor iseniz lisansı satın almanızı öneririm sitesini incelediğim kadarı ile öyle çok yüksek bir ücreti yok adını fazlası ile duyduğumuz istcad e oranla dahaiyi bir program inceleyip lisans satın alın bence..

Payaşım her zaman taraftarı olduğumuz şey ama bazı emekler karşılıklarını bulmalı diye düşünüyorum..

Kolay Gelsin...

cybermadx yuregıne,programı yazan muhendısınn de emegıne saglık gercekten c o k makbule geçti.

çok güzel bir çalışma ellerine ve emeğine sağlık

liman baba süpersin allah senden razı olsun tşk ederim kardes;paylaşımın çok ğüzel :))

Merhaba Falez arkadaş,
Klasör ismini değişmeden C\İSTİNAT DUVARI V1.1 olarak C nin altına kopyalayın ve içindeki yardım.txt dosyasını silmeyin. İSTİNAT DUVARI V1.1 .xls dosyasını çalıştırıp makroları etkinleştirmeye evet diyerek devam edin.Bu şekilde program çalışıyor.
İyi çalışmalar.
Cybermadx

hocam dediklerini yaptım ama yine de çalıştıramadım..şu an elimde "IES QuickRWall 1.5-0009" diye bi program var crackli bi şekilde ama ingilizce ve çok detaylı bi program olduğundan kullanamıyorum..bu programı isteyen olursa veririm internete.. ama şu exel i bi halledebilirsek süper olur.

Arkadaşlar duydum rwcad istinat duvarı hesap programının kırığı çıkmış eline geçen var mı ?
baba bir yazılım elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
çok teşekkür ederim şimdiden...

IES QuickRWall 1.5-0009 adlı programı yükleyebilirmisiniz. bende arıyordum. şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar dosyayı rapide yada başka bir yere atabilirmisiniz.site yasaklanmış.
ilginiz için teşekkürler

Arkadaşlar ,
Program aynı yerden indirlebilir.
indir
Site yasaklanmış değil.Ancak farklı web proxy siteleri ile size göre yasaklanmış sitelerden dosya indirebilirsiniz.
Saygılar,
Cybermadx

arkadaşlar dosya silinmniş başka bir yere yükleme yapabilirmisiniz. teşekkürler

hocam dediklerini yaptım ama yine de çalıştıramadım..şu an elimde "IES QuickRWall 1.5-0009" diye bi program var crackli bi şekilde ama ingilizce ve çok detaylı bi program olduğundan kullanamıyorum..bu programı isteyen olursa veririm internete.. ama şu exel i bi halledebilirsek süper olur.

"IES QuickRWall 1.5-0009" bu proramı istiyorum gondermek mumkunmu

Geri