İtiraf Edelim..

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
Herkes başında geçen kötü durumları
dumur oldugu anları yazsın..

geçen hafta istanbudaydım hh da bi arkdaşla vapurda geziorduq
nese benim lavobaya gitmem lazımdı birine sordum wc nerde die
oda gösterdi saolsun..alt katta bi yere gönderdi beni
iki tane wc var birisi be giderken birisi girdi bitanesindende hiç ses yoq
neyse bi kaç kez tıkladım yine ses yoq biraz bekliyeyim dedim 5-10 dk derken
adamın birisi çıktı dışarıya tekrar vurdum kapıya halen içerde biri var
neyse oda çıktı dumur oldum acaba iki kişi orda ne yaptı ? :D

itirafları beklioruz.....

n.taşı extreme cafenin tuvaletinde mükemmel bi anım oldu .. ama bizden sonra girenlerin üstüne kalmıştı olay.. biz yemeği yerken onların alakasızca ordan atılışını izlemiştik kız arkadaşımla .. :D:D:D

gece saat 03:30 da Buddha Bar'ın çıkışında cok hoş bi hanımın taksi beklediğini gördüm,tabi hemen yaklaştım yanına ve inceden muhabbete girdim,tabi isterseniz evinize bırakiim felan demeye başlamıştımki arkadan bi ses "bi sorunmu var dostum" dedi,ben kafamı çevirdim ve karşımda Kenan İmirzalıoğlunu görünce soole bi afalladım,koca istanbulda sen git,deli yürek kenanın sewgilisine asıl..Dumur plus dumur :D

odyyseus' Alıntı:
gece saat 03:30 da Buddha Bar'ın çıkışında cok hoş bi hanımın taksi beklediğini gördüm,tabi hemen yaklaştım yanına ve inceden muhabbete girdim,tabi isterseniz evinize bırakiim felan demeye başlamıştımki arkadan bi ses "bi sorunmu var dostum" dedi,ben kafamı çevirdim ve karşımda Kenan İmirzalıoğlunu görünce soole bi afalladım,koca istanbulda sen git,deli yürek kenanın sewgilisine asıl..Dumur plus dumur :D

sende tam adamina rast gelmisin ha :)

traßzOn Sehir merkezinde Gene kIz arkada$ımLa Gezerken Sigaramı yakmak için ateş arıyOrdum.Önden giden adamdan ateş istemek için sesLendim.Ama nerden ßiLeßiLirdim ki O adamın ßaßam CıkacaĞı ? :(

ahauha :p devam devam....

genco içerdeki diğer adam sen olmayasın wc de :p

CHI€F' Alıntı:
genco içerdeki diğer adam sen olmayasın wc de :p

şimdi resimleri buraya koydurtmada bana otur oturdugun yerde.... :cool:

tek şantajın o dimi adam diilsin zate kaç kisiye verrdın söle :Ç

itiraf ediorum
chiefin çıplaq resimlerini forumda 4 kişitye verdim ama hiç biri kötü bir niyetle deildi.

ben gormedım genco :( bende ıstıorum su resımlerı :p

İtiraf edıorum kucukken cok sapıkmısım,gelenı gıdenı parmaklarmısım

yolda yürüyodum çemberlitaş ara sokakta , bi araba durdu yanımda kafasını uzattı bana doğru ben de biyer soracak sandım durdum adama baktım , adam da daha sonra kız arkadaşıyla konuşunca bişey diyemeden gittim :):) çok şükür başımdan diğer arkadaşlar gibi ciddi olaylar geçmedi :)

tamamen iddaa üzerine tavladığım ve aslında nefret ettiğim bi kızı okulun koridorunda beni beklettiği için kıza "Kaşar" vb. şeyler söylerken :)) ) bi baktım kız arkamdan canııım diye bağrıo
ilk başta bi telaş yapsamda hemen konuyu kendi lehime çevirdim:p
yani karşımdaki kız biraz akıllı olsa çok fena dumur olacaktım ama çoğu kız böle zaten:p :D

Geri