İtiRaf EdiyoRummm:D

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Hiç aLdatıLdınız mı..?
Hiç aLdattınız mı..?:D:D
SöyLeyin ßiz HH aiLesiyiz:D

1 kere aldattım 1 kere de aldatıldım :D
Pişman deilim çünkü aldattıgım kişi ve beni aldatan kişi aynı :D

isteqLeR üZeRine ßende İtiRaf EdiyoRum...
3-4 Defa aLdattım...1 KeRe aLdatıLdım:D:D

Ben buna bi fıkra ile cevap veriim:

Genç çift evliliklerinin ilk gününde şöyle bir karar varmışlar. Eğer birimizden biri diğerini aldatırsa bi kenara bi pirinç tanesi koysun. İhtiyarladığımızda bakarız. Böylece yıllar geçiyor, yaşlanıyorlar ve ilk günkü sözlerini hatırlayan erkek karısına dönüp şöyle diyor: Hayatım, ilk günkü sözümüzü hatırlıyor musun? Kadın: Evet aşkım! Erkek bi kutudan 3-4 tane pirinç tanesi çıkarıyo...İşte aşkım diyor, seni bu kadar aldattım, ya sen? Kadın hiç istifini bozmadan: Yediğin pilavların pirinci nerden geliyodu aşkım? Hiç kendine sormadın mı?

Pilav yerken dikkat edin abi...

titosan' Alıntı:
Ben buna bi fıkra ile cevap veriim:

Genç çift evliliklerinin ilk gününde şöyle bir karar varmışlar. Eğer birimizden biri diğerini aldatırsa bi kenara bi pirinç tanesi koysun. İhtiyarladığımızda bakarız. Böylece yıllar geçiyor, yaşlanıyorlar ve ilk günkü sözlerini hatırlayan erkek karısına dönüp şöyle diyor: Hayatım, ilk günkü sözümüzü hatırlıyor musun? Kadın: Evet aşkım! Erkek bi kutudan 3-4 tane pirinç tanesi çıkarıyo...İşte aşkım diyor, seni bu kadar aldattım, ya sen? Kadın hiç istifini bozmadan: Yediğin pilavların pirinci nerden geliyodu aşkım? Hiç kendine sormadın mı?

Pilav yerken dikkat edin abi...

SüpeRsin Dostum Çok ßeğendim..YaLnız Sen aLdattınmı/aLdatıLdın mı onu Yazsaydın Tam oLurdu...:D:d[/B]

UUf tam benlik bi olay :) Aldatmak'sa konu üstüme yoktur he herkes bi sayı yazmıs ama ben sayamadm yaf :)

hiç aldatmadım.. bana göre değil aldatmak.. bizim hamurumuzu nasıl yoğurdularsa sadakati bol katmışlar, vefasızlığı hiiiç katmamışlar..
aldatıldım mı?? eski kız arkadaşım aldatmayı düşünmüş ve aynı günün gecesinde aptal bi rüya gördüm.. ertesi gün kalktığımda sordum.. cevap çok yüzsüztü.. " korkulur senden aldatmayı düşünmemek lazım.." şimdi siz olsanız bu kızı artık sevebilir misiniz?? dakikasında hayatınızdan çıkarıp unutmaz mısınız_?? iyi de bende bi b.kluk var o zaman ben nie unutamıyorum yaa :(

Arkada$LaR ßiRas Daha Geni$ TutaLım...AçıkLamaLaRı Kısa YapmayaLım...
Ör;
1 KeRe Aldattım:Neden:XXX
3 KeRe AldatıLdım:
ßu TüR YapaRsak İtiRafLaRımızı Daha İyi oLurr..;)

Ben 1 defa aldatıldım..!Oda ilk ve son aşkımdı..!:(:mad:
nedeni ise :Arklarımın yaptığı şakalar yüzünden..!

bende aldatıyorum ve arkilerim cook kızıyo.ama amac farklı :d

aldatmam diyen yalan söler . gelsin bakalım karşına hatun agzın kulaklarına yapısır :D

arkadaşlar hayatım boyunca 2 kere aldatıldı...sağlık olsun. ama 9 senedir ilişki yaşadığım kız arkadaşımı aldattım ... bi kızla takıldım.. kesinlikle duygusal bir ilişki içinde değildim sadece takılıyordum...sonra dan pişmanlık duymaya başladım...gititm kız arkadaşıma itiraf ettim ve şu anlık ayrıyız...daha 1 ay önce oldu...sonuc ne olacak bilmiyorumda içim acıyo arkadaşlar. yaptığımdan gururda duymuyorum...ama kız arkadaşımın kalbinide geri kazanamıyorum. Tavsiyesi olanlar varsa yazabilirler.

Merhaba arkadaşlar: kendim turizm rehberiyim, ne yavrularla beraber oluyordum varya! gelde aldatma: ingilizi, polonyalısı, italyanı, ispanyolu, hollandalısı, çok geçti elimden : fakat sayı konusunda bir şey diyemiyeceğim: çünkü bilmiyorum (saymadım)... Aldatılmaya gelince üniversitedeyken bir kız arkadaşım aldattı, o da arkadaşımla: arkadaşım bu işi benim için yapmıştı, sağolasın dostum intikamımı bir güzel almıştı.... :p

1 kere aldattım--nasıl bişey oldugunu ogrenmek için, ama igrençti
aldatılmak--onun oyle bir kapasitesi yok, ona üzülüyom ya

ne aldattım ne aldatıldım hiç aşık olmadım nie olmadım çünkü utanıyorum anasını satıyım şimdiye kadar hiç bi kızın gözlerine bakmadım başımı eyerek geçerim ama çok kız bana asıldı övünmek gibi olmasın biras yakışıklıyım ama icraat olmadıktan sonra bakalım kime patlayacam hadi hayırlısı

Geri