Şİrİneme..........................

maximus

GeNeRaL
Reaction score
0
:hhaşık :hhaşık sevda sinemalarda :hhaşık :hhaşık

--------------------------------------------------------------------------------
:hhaşık :hhaşık :hhaşık :hhaşık
SEVDA SİNEMALARDA

kimi sevdalar aranır
hani dağların ardında
kimi sevdaya uyanır
en umulmadık anında

kimi yirmibeşinde
kimi bilmem kaçında
kimi yok der inanmaz
kimi bulur anlamaz

sevda uzak değilki
sevda başucumuzda
sevdaaa pek yakında sinemalarda..

kimi yellerde aranır
kimi dağların ardında
kimi yollarda aranır
kimi yol ayrımında

kimi yirmibeşinde
kimi bilmem kaçında
kimi yok der inanmaz
kimivurur anlamaz

sevda uzak değilki
sevda başucumuzda
sevdaaaa pek yakında sinemalarda..

benim sevdam cevap bana sevda soranlara
benim sevdam sanat hatta sinemalarda
benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün
benim sevdam başlar yeniden her gün..

YAŞAR GÜNAÇGÜN

Sizin sewda hikayeniz gibi....Allah şirineyle sana bir ömür boyu mutluluklar verir inşallah...Tamamına erdirir...En kısa zamanda düğününüzde oynamak üzere....Birbirinize cok ama cok iyi bakın...Sizi sewiyorum,kalbim sizinle...

Allah her ikinizide nazardan saklasın...

eniştecim harikasın ya...bu ne sevgi böle...:aşk Maşaallah... =)Allah hiç bozmasın...dününüzde oynamak nasip olsun bana=)
bu arada amma da light erkeksin he...:) :) :)

KıRmIzIkIz' Alıntı:
eniştecim harikasın ya...bu ne sevgi böle... Maşaallah... =)Allah hiç bozmasın...dününüzde oynamak nasip olsun bana=)
bu arada amma da light erkeksin he...

Harikadır Eniştecin :hhsigara

Düününde Beraber Oynarıs BreakDance Yaparıs Kırmızıkızım :hhcool

Maxim Light DeiLdir . Aşkına Sadık Bir Erkek O :çaliş :)

Tıpkı Senin Bana oLan Aşkın qibi :D

deer ya küstüm işte sana...hani sölemeyecektin...:utan hani sende beni seviyodun ama aramızda kalacaktı.kimse bilmeyecekti:) :) :) sözünü tutmadın...:) :)

Eline sağlık...Maxi abii bende gelicem düğününüze bana neee :D Sabammm(KıRmIzIkIz) yaaa niye açıkladın herşeyi herkese söylemicez dedin ama şimdi herkes duydu...:p:p:p

bu YASAR ın Yenı cıkarmıs oldugu Albume Adını veren Sevda Sinemalarda Adlı parca. herkesın dınlemesını onerırım okunusu super.

şakamı bu şimdi maximus dai bizde eser sana ait sandık :D
Allah tamamına erdirsin bizide unutma düğüne çağırmayı

S€L@mSız' Alıntı:
şakamı bu şimdi maximus dai bizde eser sana ait sandık :D
Allah tamamına erdirsin bizide unutma düğüne çağırmayı

bırıcık askıma kendım yazdıgım bır siirim var ama burda yayınlayamam :D telıf hakkı yok :) :)

o sıırı sadece askım ın bılmesı bıle benı mutlu edıyo. ALLAH herkese Gonlune gore bırını nasıp etsın .

Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin....

MiLLet Aşıq OLmuş Kardeşim... Kıskandım Baq =)

Allah mutlu mesut etsin. Şu işin hayırlısıyla bide düğün kısmını görebilseydik =)

yakındır ınsallah. dugunume tum hh yı davet edıcem mutlaka gelen herkesı beklerım .

Allah Sonunuzu Hayır Etsin...

maximus' Alıntı:
yakındır ınsallah. dugunume tum hh yı davet edıcem mutlaka gelen herkesı beklerım .
valla enişte istersen çağırma beni keyfin bilir..ama ben gelcem...kısmetse oynayacam düğününüzde...eee baldızınla da azıcık dans edersin dimi enişte..bak kavalyem bile yok...:hhuzgun
ay inş.görürüz o günleri ya =)ne güzel sen damatlıklı şirine gelinlikli=) AMİN...

Geri