Şaşırtıcı Internet Explorer Sorunu

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
Bıos bölümünden Xp yi onardım,herşey bittikten sonra masa üstündeki Internet Explorer simgesini tıkladım ve ıe yi açmak için her tıkladığımda masa üstünde yeni bir ıe kopyası çıkıyo...
19v7o3.jpg
Resimdede görüldüğü gibi,en üsteki gerçek İE simgesi diğerleri kısayolları,alt alta dizdim IE açılmıyor ve her çift tıkladığımda kısayol oluşuyor
Yardımcı Olursanız Sevinirim

Saygılar...Sevgiler

klavyenin arkayı çıkar tak makinaya reset at

formattan sonra oldu diyorsun. anlaşılan format esnasından intenrnet explorerın yüklenmesinde bi problem oluşmuş. önce internet explorerı indir ve yükle. tavsiyem ie 7.0 dır. olmazsa bu defa xp cdsini tak. format atarmış gibi herşeyi yap. ama format atma, onar. dikkat!!! onarma konsolu değil. onarım yapmak!!! sorun kesin çözülecektir.

тαкє-ιт-єαѕу;3239259' Alıntı:
formattan sonra oldu diyorsun. anlaşılan format esnasından intenrnet explorerın yüklenmesinde bi problem oluşmuş. önce internet explorerı indir ve yükle. tavsiyem ie 7.0 dır. olmazsa bu defa xp cdsini tak. format atarmış gibi herşeyi yap. ama format atma, onar. dikkat!!! onarma konsolu değil. onarım yapmak!!! sorun kesin çözülecektir.

Çok Saoldaaa...Formattan sonra değil,onarmadan sonra oldu,zaten öncesindede IE sorunları yaşıyodum,onardım böyle saçma şeyler oldu...

o zaman sorun windows tabanlı demektir. bence c deki önemli verilerini diğer disklerine yedekle ve format at. hiç değilse temiz bi sistemin olmuş olur. hem formatın alacağı 30 dk falan.

Benim kullandığım zaten 7 ama tekrar indiririm saolun...Daha Doğrusu kenarda duruyo uzun zamandan beri Firefox kullanıyorum...Ama Microsoftun dayatmalarından dolayı lazım oluyo IE işletim sistemi içinde...

bu durum sadece ie simgesi için mi geçerli? başka masaüstündeki bir simgeye tıkladığında olmuyor mu?

simgeye tek tık yap, ardından enter'a basıp açmayı dene..

ya da mouse'la sağ tıklayıp "Aç" de...

bir de mouse'ını çıkart tak, mümkünse başka bir mouse ile dene..

bu durum sadece ie simgesi için mi geçerli? başka masaüstündeki bir simgeye tıkladığında olmuyor mu?

simgeye tek tık yap, ardından enter'a basıp açmayı dene..

ya da mouse'la sağ tıklayıp "Aç" de...

bir de mouse'ını çıkart tak, mümkünse başka bir mouse ile dene..

Şimdi farkına vardım senin verdiğin uyarı ile,Explorer simgesi sağtuş yapınca aç özelliği gitmiş
25qt7ib.jpg
ve normalde Explorer 7 simgesi böyle iken->
images

şimdi yukarıdaki masaüstümdeki gibi olmuş...

arkadaşların da önerdiği gibi explorer'ın yeniden yüklenmesi gerekecek sanırım..

Aynı sorun bendede var windowsu tekrar yükledim onardım pc yi actıgımda internete sağ tıkladım kısayol oluşturdu ve internet sayfasını falan fare ile tutup sağ sol yaptırdıgımda cok takılıyor sayfalar çok zor hareket ediyor oyunlara falan girmiyor çözüm bulursanız sevinirim :S

Geri