Şapka Kanununa Muhalefet Ediyorlar!!!

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
First Lady'ler hakkında suç duyurusu

Hayrünnise Gül ve Emine Erdoğan hakkında 'kıyafet yasası'na uymadıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

199497.jpg

Avrupa Türkiye Cumhuriyet Kadınları Derneği, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile diğer türbanlı bakan eşleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

KIYAFET YASASINA UYMAK MECBURİYETİNDESİNİZ
CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman tarafından basına dağıtılan suç duyurusu dilekçesinde, Hayrünnisa Gül, Emine Erdoğan ve diğer türbanlı bakan eşlerinin Türkiye’yi temsilen gittikleri yurtdışı gezilerde, ‘kıyafet yasası’na uymadıkları belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletilen suç duyurusu dilekçesinde şöyle denildi: “Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen gittiğiniz yurtdışı gezilerde, kamu görevinde bulunduğunuz için ‘kıyafet yasasına’ uymak mecburiyetindesiniz.

ÇAĞDAŞ TÜRK KADINI GÖRÜNÜMÜNDEN UZAK
Fakat iktidara geldiğinizden bu yana, çağdaş Türk kadını görünümünden çok uzak, tam tersi bir tutum sergileyerek tüm İslam ülkelerinden bile geride olduğumuz imajını verdiniz. Sizin giyim tarzınıza saygı duymakla birlikte Türk kadınını temsil etmediğinizi bir kez daha vurgulayarak artık Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetinin laik, çağdaş Türk kadınları olarak cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyor ve suç duyurusunda bulunuyoruz.”

kaynak

Çağdaş Türk Kadını görünümünden çok uzak......

Çada_ Türk Kad1n1 görünümünden çok uzak......

Bana bi anlatirmisiniz cagdas turk kadini nasil oluyormus.hazmedemiyorsunuz ama burasi musluman bir ulke,muslumanim diyorsanda dinimizin emirlerine uymak zorunda degil mahkumiyetindeyiz.benim basiortulu ninelerim simdi cagdisimi ben bu zihniyetin tamamen karsisindayim.bu ulkede minietek giyen cagdas dinimizin emrine uyan cagdisi oylemi.zaten sapka kanunun kendisi bile bi acayip..boyle kanunmu olurmus,laf ola beri gele...

kime göre çağdaş !? kendi düşünce sistemlerini birbirine empoze etmek isteyen grupların hangisi etkinse çağdaşlık kriterleri ona göre uygulanır ! YOK KARDEŞİM BEN ÇAĞDAŞ FALAN OLAMAM BEN GERİCİNİN ÖNDE GİDENİYİM ŞİMDİKİ TABİRLE İRTİCACIYIM !!!

Bana bi anlatirmisiniz cagdas turk kadini nasil oluyormus.hazmedemiyorsunuz ama burasi musluman bir ulke,muslumanim diyorsanda dinimizin emirlerine uymak zorunda degil mahkumiyetindeyiz.benim basiortulu ninelerim simdi cagdisimi ben bu zihniyetin tamamen karsisindayim.bu ulkede minietek giyen cagdas dinimizin emrine uyan cagdisi oylemi.zaten sapka kanunun kendisi bile bi acayip..boyle kanunmu olurmus,laf ola beri gele...

çağdaşlığı mini etek giymek olarak algılıyorsan yazık .....kaşarlıkla medeniyeti birbirine karıştırmışsın...

Hiç kimse mini etek giyenin medeni olduğunu savunmaz ancak kaşar diyecek bir çok kişi olur.

Neden ısrarla medeniyeti mini etek giymek dindarlığıda türban giymek olarak tanımlıyorsunuz?

çada_l11 mini etek giymek olarak alg1l1yorsan yaz1k .....ka_arl1kla medeniyeti birbirine kar1_t1rm1_s1n...

Hiç kimse mini etek giyenin medeni olduunu savunmaz ancak ka_ar diyecek bir çok ki_i olur.

Neden 1srarla medeniyeti mini etek giymek dindarl11da türban giymek olarak tan1ml1yorsunuz?

Kimsenin minietegi cagdaslik olarak anladigi yok.olamazda..o bir gondermeydi anlayana..cagdasligin kilik kiyafetle olmadigini ilimle oldugunu artik bazilari kafasina soksun.cesitli bahanelerle muslumanlara saldirmaktan vazgecin.mert olun niyetinizi acikca soyleyin.bu lafim ortunmeyi gericilik olarak gorenleredir...

Kimsenin minietegi cagdaslik olarak anladigi yok.olamazda..o bir gondermeydi anlayana..cagdasligin kilik kiyafetle olmadigini ilimle oldugunu artik bazilari kafasina soksun.cesitli bahanelerle muslumanlara saldirmaktan vazgecin.mert olun niyetinizi acikca soyleyin.bu lafim ortunmeyi gericilik olarak gorenleredir...

pehhhh pehhh müslümanlara saldırıyormuşuz peki biz neyiz yahudimiyiz?

müslümanlık tekelinizdemi, bir tek sizmi müslümansınız bence haddinden büyük konuşuyorsun.

Çok şükür bende müslümanım ancak senin gibi müslümanlara saldırıldığını idda etmiyorum bence bir saldırı varsa o da karacahil yobazlara yönelik bir saldırı var çünkü medeniyete aykırı davranırlar tıkı vahşi doğadaki canlılar gibi.

Medeni olmak birbirimizle olan iletişimde en büyük SAYGIDIR.

Ben kırmızıda duruyorsam sende duracaksın inancını kendine sakla yada trafiğe çıkma, mağarada dağda ormanda daha özgür ortamlar var oralara bir göz at hiç bir medeni kural yok tamamen vahşi doğayla baş başasın.

trafoo sen son cumleyi bi daha oku ..eger oyleysen ustune alin,yoksa kimse ustune alinmasin...

Bez parçası ile müslüman olunmaz, yürekten gelmezse zaten niyet başkadır.

Geri