Şehitler ölmez.. 7 bin şehit nette :::::::::

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
İzmir'de bir tasarım şirketi, Türkiye'de PKK ile mücadele ederken hayatını kaybetmiş 7 bin civarındaki şehitin bilgilerini ve resimlerini internete taşıdı.

İzmir'deki bir tasarım şirketi tarafından açılan ''www.sehitlerolmez.com'' adlı sitede 7 bin civarında şehidin fotoğrafına ve bilgilerine yer veriliyor.
Özel tasarım şirketi Koordinatörü Yusuf İnan, şehit aileleri ve yakınlarının acısını dünya devletlerine anlatmak amacıyla bu siteyi açtıklarını söyledi.
İnan şöyle konuştu: ''Şehitlere olan bir vefa borcunun karşılığı olarak bu siteyi yaptık. Çevremizde bir çok şehit ailesi dostumuz var. Amacımız, şehit ailelerinin gönlünden akıp süzülen ince sızısının dünya halkları
tarafından fark edilmesini sağlamaktır. Gencecik şehitlerimize ilişkin bütün bilgileri, fotoğrafları, dünyada herkesin görebileceği şekilde hazırladık.''
İnan, sitedeki 7 bin şehide ait fotoğraf ve bilgilerin, tüm illerdeki şehit aileleri derneklerinden temin edildiğini ifade etti. İnan ayrıca Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'na yazı yazarak şehit bilgi ve resimlerini sitede kullanmak üzere talep ettiklerini belirtti. Dünya liderlerine site aracılığıyla e-kart gönderilebildiğini dile getiren İnan şunları kaydetti:

''Şehit yakınları ve siteye giren vatandaşlar, ABD Başkanı George
W. Bush, İngiltere Başbakanı Tony Blair, Almanya Başbakanı Gerhard
Schröder, Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac ve eşleri ile yabancı
haber ajanslarına, gazetelere, İngilizce 'Terör size ulaşmadan,
anlayamayacağınız o acıyı önceden hissetmeniz dileğiyle...' yazılı
e-kart gönderiyor.
Bu mail adresleri sistemimizde otomatik olarak kayıtlı. Siteye
giren kişiler kendi isimlerini ve soyadlarını yazarak bu kişilere mail
atabiliyorlar. Şu ana kadar 8 bin 500'e yakın kişi mail göndermiş
durumda.''
aa
Soran Olursa
Seni tek başına gören olursa
Dertliyim derman bulunmaz dersin
Gözünden akan yaşı gören olursa
Sevdiğim askerden gelmedi dersin

Başkasını seversin diyen olursa
Ondan başkasını sevemem dersin
Seni evlendirecekler diyen olursa
Ömrümde başkasına yar olmam dersin

Ne zaman gelecek diye soran olursa
Geldi kalbimde yaşıyor dersin
Onun aşkı yalan diyen olursa
Ettiğimiz yemin büyüktür dersin

"Askerler vurulunca değil
unutulunca ölürler."

"Askerler vurulunca değil unutulunca ölürler."

güzel paylaşım üstad saol..!

bu vatan ıcın olen sehıtlerımızın mekanları cennet,gunahları af olsun.arkadaslar son kale canakkale dıye bır fılm ızlemenızı tavsı ederım ben ızledım arkadaslarla hep beraber gece 3 de namaz kıldık

sahin' Alıntı:
bu vatan ıcın olen sehıtlerımızın mekanları cennet,gunahları af olsun.arkadaslar son kale canakkale dıye bır fılm ızlemenızı tavsı ederım ben ızledım arkadaslarla hep beraber gece 3 de namaz kıldık

cd lerı bana gonderırsen bende upload ederım

hepsının mekanı cennet olsun
guzel bır baslık olmus
saol arkadasım

ben tv de gördüm ve hemen e-kart gönderdim....
siz de bence hemen gönderin de artık birileri bi şekilde bişeylerin farkına varsın...

tüylerim diken diken oldu arkadaşım sağol paylaşımın için

"Askerler vurulunca değil unutulunca ölürler."

sahin' Alıntı:

bizimlede paylaşabilirmisin.?

arkadas benım yegen
cd lerı alım ya p2p ye yada bı sekıl yaparız

arkadaslar sehitler unutuluncada olmez merak etmeyin... sehadet serbetini watan sawunmasinda, askerlikte icmek basimiza gelebilecek en ii seydir, cok isterim ki sehit olayim, lakin annemin yuregi buna dayanmaz diye cok korkarim, cok uzun bi muddet sehit olmak icin dua ettim, ama anamin hali aklima geldikce icim urperiyor...

bide bazi kendini bilmezler batil inanclarinin pesinde olenlere sehit diyor, yaziklar olsun onlara...

bi kac ayet ekliyeyim dedim konuyu aciklayan, bilmeyenler icin ii olur

Ali İmran-157. Eğer Allah yolunda öldürülür ya da ölürseniz, şunu bilin ki, Allah'ın mağfireti ve rahmeti onların topladıkları bütün şeylerden daha hayırlıdır.

Ali İmran-169. Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar.

Bakara-154. Allah yolunda öldürülenlere "ölüler"" demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.

Bakara-2l8. İman edenler ve hicret edip Allah yolunda cihad edenler var ya, işte bunlar, Allah'ın rahmetini umabilirler. Allah, gafûr ve rahîmdir.

Bakara-244. Allah yolunda savaşın ve bilin ki Allah, her şeyi işitir ve bilir.

ifrit' Alıntı:
arkadaslar sehitler unutuluncada olmez merak etmeyin... sehadet serbetini watan sawunmasinda, askerlikte icmek basimiza gelebilecek en ii seydir, cok isterim ki sehit olayim, lakin annemin yuregi buna dayanmaz diye cok korkarim, cok uzun bi muddet sehit olmak icin dua ettim, ama anamin hali aklima geldikce icim urperiyor...

bide bazi kendini bilmezler batil inanclarinin pesinde olenlere sehit diyor, yaziklar olsun onlara...

bi kac ayet ekliyeyim dedim konuyu aciklayan, bilmeyenler icin ii olur

Ali İmran-157. Eğer Allah yolunda öldürülür ya da ölürseniz, şunu bilin ki, Allah'ın mağfireti ve rahmeti onların topladıkları bütün şeylerden daha hayırlıdır.

Ali İmran-169. Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar.

Bakara-154. Allah yolunda öldürülenlere "ölüler"" demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.

Bakara-2l8. İman edenler ve hicret edip Allah yolunda cihad edenler var ya, işte bunlar, Allah'ın rahmetini umabilirler. Allah, gafûr ve rahîmdir.

Bakara-244. Allah yolunda savaşın ve bilin ki Allah, her şeyi işitir ve bilir.

Arkadaşım bir şeyi unutmuşsun.Verdiğin bu ayetler inanan herkes için geçerli değil midir.?O halde şehitler de onları şehit edneler ve daha sonra ölenler de cennete gidecek.
Bu ne çelişki?

islam hak din oldugu icin celiski barindirmaz kendi icerisinde,
burda celiski oldugunu dusunuyorsan bir kac kere daha oku,
hala anlayabilmis degilsen sende bi ariza wardir, kaldiki celiski sende war, rusya bile kominizmi sawunmazken...

Geri