Şemdinli'de hain saldırı: 3 asker şehit

Arıkut

Türk Milliyetçisi
Reaction score
0
Şemdinli Beyyurdu karakoluna teröristler baskın düzenledi. 3 asker şehit olurken, 3 askerde yaralandı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Beyyurdu Karakolu'na PKK’lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde karanlıktan faydalanan kalabalık PKK’lı terörist grup, Şemdinli ilçesine yaklaşık 30 km mesafede bulunan Beyyurdu Karakolu'na uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopter ile Hakkari Fatih Kışlası’na getirilerek, ambulans ile Hakkari Askeri Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Saldırının yapıldığı bölgeye takviye askeri birlikler sevk edilirken, çatışmaların devam ettiği belirtildi.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Dün gece 00.00 sıralarında Beyyurdu Jandarma Karakol Komutanlığı emniyet unsurlarına bölücü terör örgütü mensuplarınca saldırı girişiminde bulunmuş, 3 askerimiz şehit olmuş, 3 askerimiz de yaralanmıştır. Bölgede geniş çaplı operasyonlar başlamış, 10 terör örgütü mensubu silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

9 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Beyyurdu Karakolu'na gece PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonrası çıkan çatışmada 9 PKK’lı teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde kalabalık PKK’lı terörist grup, Şemdinli ilçesine yaklaşık 30 km mesafede bulunan Beyyurdu Karakolu'na uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırı sonrasında çıkan çatışmada 9 terörist ölü ele geçirildi. Bölgede operasyonun devam ettiği belirtildi.

Kaynak

Sarılır, indirilir mevki-i müstahkemler,
Beşerin azmini tevkif edemez sun'-i beşer;
Bu göğüslerse Hudâ'nın ebedi serhaddi;
'O benim sun'-i bedi'im, onu çiğnetme' dedi.
Asım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek:
İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmiyecek.

Lanet olsun! ALLAH belanı versin PKK!

Sabah sabah okudumuz habere bak nasil icimiz acimasin : (

Sehitlerimize Alah'tan rahmet ailesine sabır yarali askerlerimizede ALLAH'tan sifa diliyorum ...

Amacı KutsaL Vatan Görevini Yerine Getirmek oLan Masum Mehmetçik'Lerimize ALLAH Rahmet eyLesin AiLeLerine SaßırLar YaraLı oLanLarada aciL ŞifaLar Versin...ßurdan Ne Desek Yinede onLarı anLayamayız Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor... : (

ßu VATAN ToprakLarında Yaşayıp VATAN Havasını soLuyup ekmeğini Yeyip Yediği ekmeğe Üzerine ßastığı ToprakLara ihanet Eden PKK iLLeti ßiLsin ki ßu VATAN Sahipsiz DeğiL..!

Şunu UnutuyorLar ßir MEHMETÇİK Gider ßin MEHMETÇİK GeLir!

yan gelip yatanLarin degiL
SEHIT düsüp toprak altinda yatanLarin VATANIDIR burasi

Ruhlari sad mekanlari CENNET olsun

HAKKINIZI HELAL EDIN ,SEHITLER !

lanette kınıyorum.ama onların yanınada kalmaz bu yaptıkları.ne mutlu türküm diyene

Kahrolsun pkk,
elbet birgün bitecek bu terör

Geri