Şiir Kitabı?

A.k.A_EjAy

.:TuRkCeRaP StYLe:.
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Yakın Zaman İçinde Bir Şiir Kitabı Bastırcam 3-5 Adet Olsa Yeter Benim İçin Acaba Az Sayıda Basabilecek Bi Matbaa Vs. Yeri Bilio Musunuz? Hee Bidee Kaç Para Tutar Acaba...Şimdiden Saolun...:melek​

arkadaşım ben dergi işleri ile felan uğraştım. matbaa işinden anlarım ancak 3-5 tane bastırmak ile 1000 tane bastırmak arasında hiç fark yok çünkü kalıbı para ediyor. 1000 liraya bartırabilirsin diye tahmin ediyorum. herhangi bir matbaa yapar basit bir iş

arkadaşım ben dergi işleri ile felan uğraştım. matbaa işinden anlarım ancak 3-5 tane bastırmak ile 1000 tane bastırmak arasında hiç fark yok çünkü kalıbı para ediyor. 1000 liraya bartırabilirsin diye tahmin ediyorum. herhangi bir matbaa yapar basit bir iş

1.000 Lira mı:saskin Hoba.. Naaptın Dayı Yaa:S:eek:ha:(

e kardeş dedimya önemli olan kalıbı. benim aklım 1000e gitti tabi 600 civarına olabilir. ama sayı çok önemli değil. sayı arttıkça kağıt gidiyor sadece o da birşey tutmuyor

kıskanç..sercinho ile biz basıcaz die kıskandın dime :hadiordan

:p

bırak ya napcan kitabı =) o kadar para verilirmi :D

haklısın kardeş bende uğraştım. benimde kitabım hazır. ama ben yayınevi düşünüyorum. bikaç görüştüğüm var inşallah onu bekliyorum. istersen bi bak istanbul carpediem yayınevi. netten irtibata geçebilirsin http://www.carpediemkitap.com/

Geri