~Şikayet Bölümü~

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Herteldenle ilgili şikayetlerinizi bu başlık altından bildirebilirsiniz.

-=C4ŠĦ=-

arkadaslar burası userlara yonelik bir nevi iletişim bolumu .

kapanmasını istediğiniz konulardan veya kurallara aykırı davranan kişiler olursa link vererek bildirebilirsiniz .

+ bolum hakkındaki şikayetlerinizi

İyi forumlar

Bence kapanmamalı hakaret yok ifade özgürlüğü var beğenmiyorsanız izlemeyiniz.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=75697

Burada virgin adlı şahıs sürekli dini propoganda yapmaktadır.Din adına yanlış bilgiler sunmakta kafa karıştırmaktadır.Özellikle bu konuda Allah'ın 99 sıfatını sanki Allah'ın 99 adı varmış gibi göstermekte ve bunları ezberleyenlerin Cennet'lik olduğunu idda ederek,İslami açıdan çok büyük bir günahın ve yükün altına girmektedir.Sadece şehitlere ve büyük günah işlemediği müdettçe sonradan Müslüman olanlara Cennet müjdelenmiştir.
99 adı öğrenip Cennet'e girmek, ya da bu cemaate girene Cennet'ten arsa vermek gibi iddalar aslen allah'ın taktirine şirk koşmaktır.Bu adamın uyarılmasını ve konunun kapatılmasını diliyorum.

Bir soru sormuş cevabınıda istediği zaman verir.O kadar merak edıyorsan
pm atabılırsın ;)

yaw hata bende bildiriyorum daha once de bole bi şey olmus tu we o uye agır eleştililmişti ben daha yenı girdfiğim zaman şimdi haturlamıyorum banane yaw kim ne yaparsa yapsın dimi

arfy isimli üye M. KEMAL ATATÜRK'ün resmini avartar yapmış... adult bölümünde falan yakışık almıyo... ilgilenirseniz sevinirim...

alakası şu kardeşim:Arfy isimli üyeyi daha önce adult bölümündede şikayet ettim ve bi işe yaramadı.. Her Telden bölümündede bi konuda görünce aklıma geldi ve bi daha şikayet ettim.. Ayrıca Tuman kardeşimizde ATA'nın başka bir resmini avartar olarak kullanıyo. Sevsek de sevmesek de bu vatan için önemli bir insan bu kadar kolay kullanılmamalı... KAPİŞ?

Geri