Şikayet [Ulash hakkında]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeKa5

New member
Reaction score
0
Bu linkler kesinlikle ÇALINTI..Nereden anladın diceksiniz..Eksik partı başka bir siteden indirdim ve aynı adı vererek Winrardan çıkart dedim..Sorunsuz ve şakır şakır winrardan çıktı..Ekleyen kişi yüzüne gözüne bulaştırmış..Linklerin adını değiştirip Crypt sitesine yeniden sanki kendisininmiş gibi eklemiş..Tam eklese bari,,yüzüne gözüne bulaştırmış ve 2 gündür de beklememe neden oldu..

Site adminine de önemle duyurulur..

Böyle sahte 10 tane kişilerim olacagına sağlam 1 kişilerim olsun yeter..

Konuyu buradan okuyabilirsiniz..

http://www.hackhell.com/gorsel-egit...s-hazirlik-seti-22-gbhackhell-farkiyla-2.html

arkadaşım zaten çoğu uploader bunu yapıyor neden pm yerine konu yani linklerde bir hata varsa pm atsan sana zaten gereken cevap verilirdi ;

burada karalama lekeleme yapmamalısın .. herkes bişiler vermek için çalışıyor ...

bak 2007 üyesisin ve 9 tane mesajın var ...

biraz kendi boyutunu da düşün istersen ...

arada böle hatalar olur verdıgı paylaşıma teşekkür edecegıne ozelden mesaj göndermişsin oda görmemiş sende burda lanet yağdırıyorsun kimse sana o konuyu illa burdan indir demez başka siteden eksik partı bulduguna göre ordan komple ındırebılırdin bu konuyu veren arkadaşı herkez ıyı tanır öle senın dedıgın ınsanlardan degıl aksine forumda en cok calısan modlardan ....bence abartmışsın...

şuan o konu sayesinde dershaneye gitmeyenLer gitmeden YGS ve LYS ' ye hazırlananlar var ister ordan almış burdan almış sonuçda hizmet için vermiş ... ona saygın yok bari çalışanlara saygın olsun o konu bu siteden kalkınca ben ve benim gibi sınava hazırlananLar bazı dersLeri alamayacak

Şikayet ederken bile düzgün edemiyosunuz. Üslubunuz hoş değil karşı tarafı dinlemeden etmeden ahkam kesemeyiz burada.
Konuda adı geçen ULash gerekli açıklamayı konu altından yapacaktır.
Şimdilik konu kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri