ŞimdiLik bitti !

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Bırak ellerimi yakışmıor sana, sen bekLe o umutLarındaki adamı, çek gözLerini gözLerimden ne kadar güzel olsada haketmiyor gözlerini, senin hayalindekini... Sus konuşma kurma bana acınası bir cümle, yakıştıramıyorum sarmıyor beni... ßen başka kollarda ararım mutluluğu geçici dünya hevesinde, ahirete söz verme ordasın benLe, izleyeceksin dünyamı boş zamanında, anLayacaksın diyeceksin harbiden sevmiş lan bu beni... Çok geç olmaz sevgilim, çok sevenin gururu olmaz, çok tınlamaz yüreğim, sevmeye doyum olmaz... Ne zaman sıkılırsan yaşamaktan gel yanıma vereyim ellerimle sana eroini, önce bana sonra kendine vur geçelim ahirete...

GençLik aşkına emanet ettim sevgimi iLerki yıLLar geri aLacağım, dünyamdan siLdim o günLeri ahirette hatıRLayacağım !

ßy Captain - ŞimdiLik bitti ;)

Captain baya güzel yazmışsında eroin meroin geç bu işleri:D:DYakışmıyor ama... =) Gönlüne sağlık süper yazmışsın... =) Ama her zaman yanında olacak herşeyini paylaşacak birisini bulsan çok daha güzel... =) Hem dünyada hemde ahirette :goz:

kaRdeşim benim yaaa..

yüreğine sağLık...:)

eskileri yeniden görmek çok güsel gönlüne saalık captain :goz:

GençLik aşkına emanet ettim sevgimi iLerki yıLLar geri aLacağım, dünyamdan siLdim o günLeri ahirette hatıRLayacağım !

cidden çok güzel olmuş hocam eline yüreğine sağlık....

captan bizi marmarise götürrrr !!

inanıyorumki yaşanmadan böyle güzel şeyler yazılmıyor yüreine sağlık..

Geri