ŞofÖr (Şofeeerr) Muhabbetlerİ

appax

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar malum şofçrlerein çok ilginç dialogları hatta lisanları var başınızdan geçen ilginç olayları yazarsanız sevinirim.

ben başlıyım mesela;

daha bi kaç gün önce minübüste giderken bayan ayağa kalkıp müsait bi yerde inebilirmiyim dedi şoferden önce şuh bi kahkaha sonra "siz değil isteyen herkes istediği yerde iner ben indirici değil taşıyıcıyım haa haaaa" muhabbete bak yaa

arkadaşım anlattı istanbulda olan bi olay

minübüsün kalkmasını bekliyolar arkadada 3 kişilik bi gurup var minübüste şoför var o kadar arkadakiler cinsel bi olayını anlatıyolar işte kız böyle inledi böyle zevk aldı gözünden yaş geldi felan uzattıkça uzatmışlar tabi şoför bi yere kadar dayanabilir arkasına döner ve "heh be kardeşim tamam anladık çıkarda kurdela takalım bari " bu laf bence bi tek o camia dan çıkardı ve çle olduda sizde yazarsanız sevinirim iyi yolculuklar....

Kadin Minübüse Binmiş Kapiyi Kapatirken Kol Elinde Kalmiş Ve şöföre Kolu Gösterek Sorar ''şöför Bey Bunu Naapiyim'' şöförün Verdiği Cevap '' G..tÜne Sok '':D :D

bu da bi fıkra

kadının gideceği yer Başıbüyük diye bir köydür.minübüs durağına gider ve orda olan minübüs şöförlerinden birine yanındaki minübüsü göstererek şöyle der:
-Başı büyük mü şöför bey?
-Evet hanfendi başı büyük.
-Ne zaman kalkar?
-Sen otur kalkar birazdan...
:):)

başıbüyük bi köy değil ki istanbulda bir yerleşim birimi

bu da yaşanmış bi olay istanbulda yaşanmış bi gün bi anne çocuğuyla minübüse biner çocuk zırlar falan durmaz kadın dayanamaz şoföre söler şoför amcası kızarsın dimi ağlarsa die adamın verdiği cevapda şöle püü ne dion anasını bile ..kerim sonra derin bi sessizlik ve bir kopma:D

bu da bi fıkra

kadının gideceği yer Başıbüyük diye bir köydür.minübüs durağına gider ve orda olan minübüs şöförlerinden birine yanındaki minübüsü göstererek şöyle der:
-Başı büyük mü şöför bey?
-Evet hanfendi başı büyük.
-Ne zaman kalkar?
-Sen otur kalkar birazdan...

ahaha süper ya eline sağlık....

Bu da yaşanmış olay..
Yaşlı teyze minibüsün kapısını kapamaya çalışıyordu. Birinci deneme, derken iki, üç, dört.. Şöför dayanamadı : "Bırak teyze bırak, a.na koydun kapının.." dedi. :)

bu yaşanmış bir olay;

bilirisiniz düğünlere otobüs kaldırırlar.akrabaları götürmek için. herneyse bılmeyende olabılır. Düğün gec biter ve gece olmuştur. dısarıda da hafif bir yağmur vardır. şoför geç oldugu için otobüsdeki yolcuları (özellikle bayanları) evinin önüne kadar götürüyordur. son 3-4 kişi kalmış otobusde bayanın bırısıde demişki ben burda iniyim demiş. şoför durmuş. kapı acılmış.

kadın:''burada cok su var beni az ileride ındırebılırmısınız'' demiş
kaptanda tabı'' demış bi 5-10 metre gitmiş.kapıyı acmış
kadın tam inecek; ya şoför bey buralarda cok su var benı olmazsa biraz daha ileride indirin'' demiş
kaptan hiç sesini cıkarmamıs ve az ılerıde yıne durmus.kapıyı acmıs.
kadın: ''aa buralar ne boyle ya ben ınemıyecem mı'' demiş.
kaptanda hafiften kızarak muavin'e: lan olum şu dışarı bi bak yoksa arabayı okyanusa mı cekdık a.q. '' demiş.. :D

ben cok gülmüştüm buna...

Geri