hakan85
New member
- Katılım
- 18 Haz 2007
- Mesajlar
- 55
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0
Yoğun araştırmalar ve denemelerden sonra pek çok kadın ve erkeğin maruz kaldığı ŞEKER hastalığına Yüce Mevla’nın yardımı ile ilaç bulundu.
Anılan ilacın niteliği ve miktarı aşağıda açıklanmıştır:
1. 100 gr. buğday
2. 100 gr. arpa
3. 100 gr. çörekotu
4. 100 gr. acı çam sakızı
KULLANIM ŞEKLİ
Yukarıdaki miktarlar harman yapılıp üzerine 2 litre su ilave edilerek ateşte 10 dakika kaynatıldıktan sonra soğutmaya ter edilecek, daha sonra ince süzgeç ile süzülerek bir cam sürahiye konulacak. Bu işlemlerden sonra 40 gün süre ile her sabah aç karnına birer fincan içilecektir. 40 gün tamamlandıktan sonra 3 gün daha gün aşırı içmeye devam ettikten sonra tedavi süresi tamamlanmış olacaktır. Bu işlemlerden sonra hasta daha önce yemesi yasak olan her şeyi Allah’ın izni ile çekinmeden yiyebilecektir. Çünkü hastalık tamamen geçmiş olacaktır.
Bu reçete eline geçen kişilerin reçeteyi bir başkasına ulaştırmasının din kardeşliğimizin bir gereği olduğunu unutmayalım.
NOT:
Çam sakızı dışında kalanların kaynatılmadan önce kırılarak veya ezilerek kaynatılmasının daha yararlı olacağını unutmayalım.
Anılan ilacın niteliği ve miktarı aşağıda açıklanmıştır:
1. 100 gr. buğday
2. 100 gr. arpa
3. 100 gr. çörekotu
4. 100 gr. acı çam sakızı
KULLANIM ŞEKLİ
Yukarıdaki miktarlar harman yapılıp üzerine 2 litre su ilave edilerek ateşte 10 dakika kaynatıldıktan sonra soğutmaya ter edilecek, daha sonra ince süzgeç ile süzülerek bir cam sürahiye konulacak. Bu işlemlerden sonra 40 gün süre ile her sabah aç karnına birer fincan içilecektir. 40 gün tamamlandıktan sonra 3 gün daha gün aşırı içmeye devam ettikten sonra tedavi süresi tamamlanmış olacaktır. Bu işlemlerden sonra hasta daha önce yemesi yasak olan her şeyi Allah’ın izni ile çekinmeden yiyebilecektir. Çünkü hastalık tamamen geçmiş olacaktır.
Bu reçete eline geçen kişilerin reçeteyi bir başkasına ulaştırmasının din kardeşliğimizin bir gereği olduğunu unutmayalım.
NOT:
Çam sakızı dışında kalanların kaynatılmadan önce kırılarak veya ezilerek kaynatılmasının daha yararlı olacağını unutmayalım.