bosver
New member
- Reaction score
- 0
Kaç gündür serbest kürsüyü mümkün olduğunca dışardan izliyorum. Rebel banlandıktan ve Fletch geldikten sonra ortalık tarumar olmuş. her sayfada onlarca küfür hakaret var, kurallar değişmiş olabilir ama değişen kuralların herkese dolaylı yoldan hakaret edilebileceği şekilde yorumlanması bence yanlış. Ortada bir şey yarışı var ama ne olduğunu anlayamadım. Serbest kürsünün en kısa zamanda eski haline dönmesini istiyorum. Bunun için kuralların değişmesi gerekmez. Mesele bölüm modunun mesajları yorumlamasında. Alıntı yapmayacağım, ama biryerde bölüm modunun , küfürlü mesajlara işlem yapılabilmesi için, şikayet bölümüne belirtilmesi gerektiğini anlatan bir mesajını okudum. yani bir üye diğerine küfredecek, belki küfre maruz kalan kişi bu durumdan habersiz olacak ve küfrü eden kişi ve küfrü bu sitede madalya gibi duracak. Yani eğer yukardaki kural doğruysa böyle bir durum ortaya çıkabilir. Bu konuda bir senaryom var ama dediğim gibi senaryo.Bütün bunlar için başka bir sebep bulamadım. O yüzden konunun muhatapları , savunma yapmadan, doğru veya yanlış şeklinde cevap yazarlarsa sevinirim. olaylar şöyle gelişti:
1-Serbest kürsünün müdavimi bir üye banlandı
2-Bir admin kuralları değiştirdim diyerek o üyenin banını kaldırdı
3-Serbest kürsü modları admin kendilerine danışmadan üyenin banını kaldırınca tepki koymak için serbest kürsüyü hakaret kürsüsü yaptı. Bence Rebel de kendini bilerek banlattı. Normal bir üye bile uyarılmadan banlanmazken, Rebel karakterinde birinin küfür ederek banlanması bence mantıklı değil... benim bildiğim Rebel bu sayfalara durduk yere küfür yazmaz.... belki de kendini banlatarak sorumluluktan kurtulmaya çalıştı.... bilmiyorum.....
Dediğim gibi böyle oldu demiyorum, nasıl olduğunu da bilmiyorum, mesajı silmek elinizde, hata varsa düzeltirsiniz... Serbest kürsünün eski haline dönmesini istiyorum,,,, saygılarımla.........
1-Serbest kürsünün müdavimi bir üye banlandı
2-Bir admin kuralları değiştirdim diyerek o üyenin banını kaldırdı
3-Serbest kürsü modları admin kendilerine danışmadan üyenin banını kaldırınca tepki koymak için serbest kürsüyü hakaret kürsüsü yaptı. Bence Rebel de kendini bilerek banlattı. Normal bir üye bile uyarılmadan banlanmazken, Rebel karakterinde birinin küfür ederek banlanması bence mantıklı değil... benim bildiğim Rebel bu sayfalara durduk yere küfür yazmaz.... belki de kendini banlatarak sorumluluktan kurtulmaya çalıştı.... bilmiyorum.....
Dediğim gibi böyle oldu demiyorum, nasıl olduğunu da bilmiyorum, mesajı silmek elinizde, hata varsa düzeltirsiniz... Serbest kürsünün eski haline dönmesini istiyorum,,,, saygılarımla.........