şikayet

bosver

New member
Reaction score
0
Kaç gündür serbest kürsüyü mümkün olduğunca dışardan izliyorum. Rebel banlandıktan ve Fletch geldikten sonra ortalık tarumar olmuş. her sayfada onlarca küfür hakaret var, kurallar değişmiş olabilir ama değişen kuralların herkese dolaylı yoldan hakaret edilebileceği şekilde yorumlanması bence yanlış. Ortada bir şey yarışı var ama ne olduğunu anlayamadım. Serbest kürsünün en kısa zamanda eski haline dönmesini istiyorum. Bunun için kuralların değişmesi gerekmez. Mesele bölüm modunun mesajları yorumlamasında. Alıntı yapmayacağım, ama biryerde bölüm modunun , küfürlü mesajlara işlem yapılabilmesi için, şikayet bölümüne belirtilmesi gerektiğini anlatan bir mesajını okudum. yani bir üye diğerine küfredecek, belki küfre maruz kalan kişi bu durumdan habersiz olacak ve küfrü eden kişi ve küfrü bu sitede madalya gibi duracak. Yani eğer yukardaki kural doğruysa böyle bir durum ortaya çıkabilir. Bu konuda bir senaryom var ama dediğim gibi senaryo.Bütün bunlar için başka bir sebep bulamadım. O yüzden konunun muhatapları , savunma yapmadan, doğru veya yanlış şeklinde cevap yazarlarsa sevinirim. olaylar şöyle gelişti:
1-Serbest kürsünün müdavimi bir üye banlandı
2-Bir admin kuralları değiştirdim diyerek o üyenin banını kaldırdı
3-Serbest kürsü modları admin kendilerine danışmadan üyenin banını kaldırınca tepki koymak için serbest kürsüyü hakaret kürsüsü yaptı. Bence Rebel de kendini bilerek banlattı. Normal bir üye bile uyarılmadan banlanmazken, Rebel karakterinde birinin küfür ederek banlanması bence mantıklı değil... benim bildiğim Rebel bu sayfalara durduk yere küfür yazmaz.... belki de kendini banlatarak sorumluluktan kurtulmaya çalıştı.... bilmiyorum.....

Dediğim gibi böyle oldu demiyorum, nasıl olduğunu da bilmiyorum, mesajı silmek elinizde, hata varsa düzeltirsiniz... Serbest kürsünün eski haline dönmesini istiyorum,,,, saygılarımla.........

Siyaset & Politika Bölümünün Eski Günlerine çok Değil 4 Gün önceki Günlerine Dönmesini Bekliyoruz

Seviye Gittikçe AlçaLıyor...

Sadece yönetici arkadaşımıza yüklenmek bence yanlış bir davranış olur. Bizlerin de bir eksiklik varsa sorumluluğu yüklenmemiz gerekir. Söylemiş olduğunuz şekilde bir değişim söz konusumu, yoksa değil mi bilmiyorum. Bunu öğrenebilmek için kendi adıma siyaset bölümüne zaman ayırmaya çalışacağım. Ayrıca senaryo'nun herhangi bir gerçeklik payı yok(bildiğim kadarıyla) :goz:

ek;

Rebel'in ceza alması tamamıyla kendi ısrarı üzerinedir. Zira yaptıkları ne kendine ne de forum içinde ki bugune kadar sağlamış olduğu güvenirliğe yakışmadı.

We Love You Reac .....

Yıne mı konu =) :durdurun

2005 ten berı burdayım,HH adına kotu bisey istemedim =).. Benım bolumu senaryodakı 3.maddedeki gibi "hakaret kursusune" degıl tam tersi "seviyeli bi platform"a cevirme cabalarım vardı bu yanlıs anlasılmayı duzeltmek istedim..
Yazdıgım ve uygulamak istedigim, uyguladıgım kurallar sabit ve belliydi..

Yeni gelen (ne kadar fikriniz var bilmiyorum) kuralların duzen bozukluguna teskil edicegini dusundugum ve danısılmaksızın alınması, bunun yanında ban konularındaki bi takım yanlıs oldugunu hep dusundugum bi uygulamanın kullanılması, bazı isteklerimde(sikayetlerimde) haklı oldugum soylenmesi ama gozle gorulur bi uygulama olmaması, bunlara karsı olumsuzlugumu bildirmemden sonra tatmin edici bi cevap bulamadıgım icin yani genel bi baslıkta toplarsak " fikir uyusmazlıgı" nedeniyle kendi isteyimle bıraktım..
Dedigim gibi kisisel dusunceme gore yanlıs olan bi takım seylerin bana yansıyacagı ve foruma yonetici olarak zarar verebilicegim dusuncesi icinde oldum.

Ban konusuna gelince ise gercekten ban almam diye tahmin ediyordum..Ayıp ve cok yakısmayan bisey yaptıgımı dusunmuyorum ne aldıgım kararda nede ban konusunda..Forum oyunlarında "sloganınızı yazın" adlı bi baslık bulunmaktaydı oraya 2 kufurlu slogan yazdım bi tanesi *** lı olarak sansurlu digeri ise acıktı..
Soylememde sorun yok sanırım bunu konunun işleyis ve gidisi dogrultusunda kisisel degil konuyla alakalı kufurlere biraz musamma gosterilicek diye biliyordum..Chamur dostum msnden banlıyorum seni dedi =) Banla dedim bende =) (ama benım banım kalkmadı) =)
Ayrıca uzaktan takip ediyorum dedigim gibi gelen sikayetler dogrultusundada kurallar yaramamıs..

Son olarak bolumde Fletch arkadasımız var kurallar dahilinde elinden geleni yaparaktan duzeni saglamaya calıscagından suphem yok..HH bi kac kisi varlıgında daha iyi yukselebilir ama bi kac kisi yoklugundada yerin dibine girmez.. ;)

(Tekrar tekrar sorulmasın)

Berkan (ReBeL) Sana Burdan Bi Korum :eek:ut: Hala Konuşuyo Deli Ediyo Beni Yha :eek:ut: Hala Sinirliyim Sana Zaten :eek:ut:

Rebel Bizim Derdimiz Seninle Değil Ayrılmak Istemişsin Ayrılmışsın

Bizim Derdimiz Fletch Le De Değil Elinden Geleni Yapıyor

Asıl Konu Değişen Kurallar Dahilinde ( Ki Biz Bunları Satır Aralarından öğrendik) Bölümün Bizce Pek Iyiye Gitmemesi.

şu Anda Bölüm 2 Grubun Karşılıklı çatışması Halende Seyretmekte

Biri Bir Konu Açıyor Diğeri Başlıyor Taşlamaya Diğeride Ona Katılınca Katlanılmaz Bir Hal Alıyor Durum

Bilmiyorum Bu Kaçıncı Konu Ama Umarım Hackhell Lehine çözülür Mevzu

Kaç gündür serbest kürsüyü mümkün olduğunca dışardan izliyorum. Rebel banlandıktan ve Fletch geldikten sonra ortalık tarumar olmuş. her sayfada onlarca küfür hakaret var, kurallar değişmiş olabilir ama değişen kuralların herkese dolaylı yoldan hakaret edilebileceği şekilde yorumlanması bence yanlış. Ortada bir şey yarışı var ama ne olduğunu anlayamadım. Serbest kürsünün en kısa zamanda eski haline dönmesini istiyorum. Bunun için kuralların değişmesi gerekmez. Mesele bölüm modunun mesajları yorumlamasında. Alıntı yapmayacağım, ama biryerde bölüm modunun , küfürlü mesajlara işlem yapılabilmesi için, şikayet bölümüne belirtilmesi gerektiğini anlatan bir mesajını okudum. yani bir üye diğerine küfredecek, belki küfre maruz kalan kişi bu durumdan habersiz olacak ve küfrü eden kişi ve küfrü bu sitede madalya gibi duracak. Yani eğer yukardaki kural doğruysa böyle bir durum ortaya çıkabilir.

Eğer böyle bir durum varsa oraya açtığımız konuları sürekli kontrol edeceğiz yani bize hakaret den var mı diye. Eğer gerçekten böyleyse bu kural çok yanlış yerlere çekilebilir.Oraya yazdığım, siyasetle ilgili, bir mizah yazısından sonra ne laflar söylendiğini hatırlıyorum da ciddi bir konuda neler olacağanı tahmin ediyorum.Daha sıkı kontrol beklerken bu ilginç olmuş...

Geri