şikayet

muratcefb

New member
Reaction score
0
adult 18 bölümünde bulunan adult şifreler bölümü 2 gündür açılmıyor nedeni nedir acaba bir ilgilenirseniz mutlu olacağım

Bende açılıyo arkadaşım sende sorun vardır ..........

hıc gırmedıgım bı bolum ama senın ıcın bakıcam :hhcool

ilk defa adult bolume gırmemle bırlıkte gercekten adult sıfreler bolumu acılmadı..gorunen konuya tıkladıgım zaman gırebılıyorum fakat konudan cıkıs yok..

nası konu actıysa arkadas cıkıs yapamıyoruz konudan:)

adult şifre bölümü

adult şifre bölümünde bi sorun varr nden giremiyoruzzz lütfen en kısa zamanda bakılması dileğimleeeeeee

su an senın asmıralay olma ıhtımalını dusunuyorum da hıc kucumsenecek bı ıhtımal vermıyorum degıl sana :)

serefsızlık dedıgın seyı serefsız ınsan yapar bırısı ana bacı kufur etmıs oburu serefsız demıs..yanı senın anlayacagın ıkısıde bırbırıne ıltıfat etmemıs bu yuzden banlandılar..

ve sıkayet ıhbar hatlarını kullanmanı tavsıye edıorm kı bu kacıncı tavsıyem..

su an senın asmıralay olma ıhtımalını dusunuyorum da hıc kucumsenecek bı ıhtımal vermıyorum degıl sana :)

serefsızlık dedıgın seyı serefsız ınsan yapar bırısı ana bacı kufur etmıs oburu serefsız demıs..yanı senın anlayacagın ıkısıde bırbırıne ıltıfat etmemıs bu yuzden banlandılar..

ve sıkayet ıhbar hatlarını kullanmanı tavsıye edıorm kı bu kacıncı tavsıyem..
neresi bu şikayet ihbar hattı yaw bi yönlendirsende bizde görsek orayı birde yerini öğrenmiş oluruz:) asmiralay şüpen varsa mod sizsiniz ben zaten pek fazla girmiyorum banlarsın olur biter.ha burayı diyorsan sonradan fark ettim va yazdım http://www.hackhell.com/showthread.php?t=94100&page=656.iyi geceler.bu iki oldu öğreneceğiz kardeş site büyük ne yapalım işte

lütfen bana biri yardım etsin ben burdan bazı pragramlar inidiryorum dosya halınde geliyor bende şifre isitiyor bu şifreleri nası bulurum lütfen yardım edin

bahsettiğin programları indirdigin konuların linklerini verirsen yardım ederiz.
ya da o konulara yazarsan bakarlar

Geri