infatuate
İstirahatte
sitemizin en şirin modlarından we maximusun biricik aşkı şirine kimmiş acaba ?
tanıyalım bakalım =)
infatuate:
slm şirine =)
şirine:
slm infatuate
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
şirine:
bomba gibiyim herşey yolunda sen nasılsın?
infatuate:
bende iim tşkler cnm =)
infatuate:
gerçek ismini öğrenelimmi önce ?
şirine:
tabiki gerçek ismim fatma ama fatoş değil =) diyenlere istemeden kızıyorum
infatuate:
haklısın hep öle derler di mi =) neler yaparsın fatma ? normal bi gününü nasıl bitirirsin ?
şirine:
7.30 da kalkarım duş kahvaltı derken 9 da çıkarım evden işe sonra 9.30 da evdeyim bütün günüm böle geçer
infatuate:
ne iş yapıosun peki ?
şirine:
geçici süreliğine bi mağazada çalışıyorum gerçek mesleğim modelistlik üzerine ama işimi yapamıyorum halen iş arıyorum
infatuate:
kaç yaşındaydın ?
şirine:
20 küçüğüm daha yani
infatuate:
nie herkes benden küçük
şirine:
nie herkes benden büyük
infatuate:
ehehe güseldi =)
infatuate:
pekii biras maximustan bahsedelimmi =)
şirine:
bahsedelim hayatımın 100/99 u ona ait
infatuate:
nasıl tanıştınız ? ne kadar oldu ? neler yaparsınız beraber ?
şirine:
lise sonda tanıştık kardeşi arkadaşım resim çektirmek için gitmiştim kendiside şipşakçı öle bana aşık olmuş aşkımdaan ölüyomuş falan
tabi yok öle değilde aşık olduk işte beraber olunca genelde cem yılmaz izleriz o bana komik videolar izletir öle 
infatuate:
zorla dimi ? borada bana aynısını yapıo =S
şirine:
yazık bize onları boşver biz beraber takılalım iyisi
infatuate:
ehehe bana uyar ama onlar duymasın =))
infatuate:
seni en çok ne çileden çıkarır ?
şirine:
emrivakiler kesinlikle
infatuate:
maximusta sewmediğin özellikler warmı ?
şirine:
olmaz mı çok saf bikere herkesi kendi gibi sanar bide çok patavatsızdır,bide çok yemek yer,
çok uyur
infatuate:
=) sen dengeliosundur ama
şirine:
yok o kadarını başaramadım
infatuate:
en çok tartışmanıza sebep olan şey nedir peki ?
şirine:
ben bişey için nazlanınca sinirlenmesi o sinirlenince bende sinirleniyorum biraz atışıyoruz sonrada barışıyoruz =)
infatuate:
olağan şeyler =)
şirine:
tuzu biberi diyelim
infatuate:
senin için geleceğinde ne war ?
şirine:
ah bi bilsem herhalde eylül ekim gibi düğün var (herkesi bekleriz)sonra kendi işimi kurmak istiyorum pederinde yardımlarıyla dükkan açmak gibi bi planım var
infatuate:
inşallah çok mutlu olursunuz we herşey dilediğin gibi gider =)
şirine:
inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
infatuate:
seni mutlu eden şeyler nelerdir ?
şirine:
maximusla geçirdiğim her saniye mutluyumdur bide pazar kahvaltılarını çok severim küçük şeylerle mutlu olurum mesela çokokrem yiyince mutlu olurum =)
infatuate:
supermiş =)
infatuate:
kırmızı we morun sendeki anlamlarını söylermisin ?
şirine:
kırmızı pek sevmem ama mor evimin rengi olacağı kesin maxi çok iyi bilir mor sevdiğimi
infatuate:
gelelim hackhell'e =)
şirine:
ailemden daha çok görüyorum
hackhell maximusla arama giren tek şey onun yüzünden de çok kavga etmiştik taaaki bende bağımlı olana kadar şimdi bi problem yok ama hatta maxiyle çok istediğimiz bişey oğlumuzu veya kızımızı forum oyunlarına mod yapmak dark yapar demi =)
infatuate:
yapar tabi nie yapmasın, weliaht olcak onlar =))
infatuate:
seni en çok kızdıran we hoşuna giden şeyler nedir hackhell'de ?
şirine:
en çok kızdıran yalakalık,en çok hoşuma giden arkadaşlık maxi çoğuyla tanıştı benide tanıştıracak inşallah
infatuate:
ewet güsel arkadaşlıklar kuruluo gerçekten =)
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı ?
şirine:
var tabi sen çok şirin birisin seni tanıdığıma çok memnunum umarım yüz yüze de görüşürüz herşey gönlünce olur umarım tabi darkla beraber =)
infatuate:
tşkler cnm inşallah =)
şirine:
hackhell içinde çok güzel bi ortam olduğunu düşünüyorum kesinlikle çok iyi arkadaşlıklar var buna inanıyorum ve aradığım herşeyi burada bulabiliyorum benim için internet hackhell demek
infatuate:
çok güselmiş =)
infatuate:
bizde hackhell ailesi olarak sana tşk edioruz bize wakit ayırdığın we bu güsel sohbet için, tekrar mutluluklar canım =)
infatuate:
görüşmek üzere
şirine:
görüşürüz
edit: şirinenin kıraç macerasını dinleyelimmi =)
şirine:
size hiç unutamayacağım bi anımı anlatayım arkadaşlar 3 sene önceydi yani maxiyle yeni tanışmıştık daha ilk defa buluşuşup taksime gitcektik maxi de kıraçı çok sever bende bunu biliyorum ona yeni çıkan albümünü almak istedim o zamanlarda okula gidip geliyorum param da yok cd 12 milyon (o zaman milyondu) bahçelievlerde oturuyorum bakırköydede okulum vardı o cd yi alabilmek için 3 gün boyunca bahçelievlerden bakırköye yürüyerek gidip gelmiştim
tanıyalım bakalım =)

infatuate:
slm şirine =)
şirine:
slm infatuate
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
şirine:
bomba gibiyim herşey yolunda sen nasılsın?
infatuate:
bende iim tşkler cnm =)
infatuate:
gerçek ismini öğrenelimmi önce ?
şirine:
tabiki gerçek ismim fatma ama fatoş değil =) diyenlere istemeden kızıyorum
infatuate:
haklısın hep öle derler di mi =) neler yaparsın fatma ? normal bi gününü nasıl bitirirsin ?
şirine:
7.30 da kalkarım duş kahvaltı derken 9 da çıkarım evden işe sonra 9.30 da evdeyim bütün günüm böle geçer
infatuate:
ne iş yapıosun peki ?
şirine:
geçici süreliğine bi mağazada çalışıyorum gerçek mesleğim modelistlik üzerine ama işimi yapamıyorum halen iş arıyorum
infatuate:
kaç yaşındaydın ?
şirine:
20 küçüğüm daha yani
infatuate:
nie herkes benden küçük
şirine:
nie herkes benden büyük
infatuate:
ehehe güseldi =)
infatuate:
pekii biras maximustan bahsedelimmi =)
şirine:
bahsedelim hayatımın 100/99 u ona ait
infatuate:
nasıl tanıştınız ? ne kadar oldu ? neler yaparsınız beraber ?
şirine:
lise sonda tanıştık kardeşi arkadaşım resim çektirmek için gitmiştim kendiside şipşakçı öle bana aşık olmuş aşkımdaan ölüyomuş falan
infatuate:
zorla dimi ? borada bana aynısını yapıo =S
şirine:
yazık bize onları boşver biz beraber takılalım iyisi
infatuate:
ehehe bana uyar ama onlar duymasın =))
infatuate:
seni en çok ne çileden çıkarır ?
şirine:
emrivakiler kesinlikle
infatuate:
maximusta sewmediğin özellikler warmı ?
şirine:
olmaz mı çok saf bikere herkesi kendi gibi sanar bide çok patavatsızdır,bide çok yemek yer,
çok uyur
infatuate:
=) sen dengeliosundur ama
şirine:
yok o kadarını başaramadım
infatuate:
en çok tartışmanıza sebep olan şey nedir peki ?
şirine:
ben bişey için nazlanınca sinirlenmesi o sinirlenince bende sinirleniyorum biraz atışıyoruz sonrada barışıyoruz =)
infatuate:
olağan şeyler =)
şirine:
tuzu biberi diyelim
infatuate:
senin için geleceğinde ne war ?
şirine:
ah bi bilsem herhalde eylül ekim gibi düğün var (herkesi bekleriz)sonra kendi işimi kurmak istiyorum pederinde yardımlarıyla dükkan açmak gibi bi planım var
infatuate:
inşallah çok mutlu olursunuz we herşey dilediğin gibi gider =)
şirine:
inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
infatuate:
seni mutlu eden şeyler nelerdir ?
şirine:
maximusla geçirdiğim her saniye mutluyumdur bide pazar kahvaltılarını çok severim küçük şeylerle mutlu olurum mesela çokokrem yiyince mutlu olurum =)
infatuate:
supermiş =)
infatuate:
kırmızı we morun sendeki anlamlarını söylermisin ?
şirine:
kırmızı pek sevmem ama mor evimin rengi olacağı kesin maxi çok iyi bilir mor sevdiğimi
infatuate:
gelelim hackhell'e =)
şirine:
ailemden daha çok görüyorum
hackhell maximusla arama giren tek şey onun yüzünden de çok kavga etmiştik taaaki bende bağımlı olana kadar şimdi bi problem yok ama hatta maxiyle çok istediğimiz bişey oğlumuzu veya kızımızı forum oyunlarına mod yapmak dark yapar demi =)
infatuate:
yapar tabi nie yapmasın, weliaht olcak onlar =))
infatuate:
seni en çok kızdıran we hoşuna giden şeyler nedir hackhell'de ?
şirine:
en çok kızdıran yalakalık,en çok hoşuma giden arkadaşlık maxi çoğuyla tanıştı benide tanıştıracak inşallah
infatuate:
ewet güsel arkadaşlıklar kuruluo gerçekten =)
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı ?
şirine:
var tabi sen çok şirin birisin seni tanıdığıma çok memnunum umarım yüz yüze de görüşürüz herşey gönlünce olur umarım tabi darkla beraber =)
infatuate:
tşkler cnm inşallah =)
şirine:
hackhell içinde çok güzel bi ortam olduğunu düşünüyorum kesinlikle çok iyi arkadaşlıklar var buna inanıyorum ve aradığım herşeyi burada bulabiliyorum benim için internet hackhell demek
infatuate:
çok güselmiş =)
infatuate:
bizde hackhell ailesi olarak sana tşk edioruz bize wakit ayırdığın we bu güsel sohbet için, tekrar mutluluklar canım =)
infatuate:
görüşmek üzere
şirine:
görüşürüz
edit: şirinenin kıraç macerasını dinleyelimmi =)
şirine:
size hiç unutamayacağım bi anımı anlatayım arkadaşlar 3 sene önceydi yani maxiyle yeni tanışmıştık daha ilk defa buluşuşup taksime gitcektik maxi de kıraçı çok sever bende bunu biliyorum ona yeni çıkan albümünü almak istedim o zamanlarda okula gidip geliyorum param da yok cd 12 milyon (o zaman milyondu) bahçelievlerde oturuyorum bakırköydede okulum vardı o cd yi alabilmek için 3 gün boyunca bahçelievlerden bakırköye yürüyerek gidip gelmiştim
the end
:clap