şok! şok! şok! Işte En Hızlı Internet Tarayıcısı

cobrax02

New member
Reaction score
0
İnternet tarayıcıları hep birbirinden daha hızlıyım diyor ama en hızlısı gerçekten hangisi ?

İŞTE YAPILAN ARAŞTIRMA SONUCU ÇIKAN DEĞERLER

Tüm tarayıcıların Son sürümü kullanılarak yaptığımız testin sonucu şöyle :

ie 7 : 15 saniye,
avant: 5 saniye 92 salise,
firefox: 13 saniye 72 salise,
safari: 12 saniye 93 salise,
opera: 12 saniye 22 salise

Tarayıcı önbelleklerini temizlenmiş bir vaziyette hazırladık.Ve tek tek siteyi açma hızlarına baktık.
Çoğumuzun pekte ismini duymadığı avant en hızlı çıktı.Firefox ise tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı.

EVET AVANT BROWSER İNDİRMEK İÇİN TIKLA

İSTEYENLER İÇİN

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap

kaynak

ve bu kaynak site üstünde denenmiştir

Kaynak belirtmemişsin???????

Kaynak Yok ama Gercekten Dogru :goz: denenmiştir. Firefox 'u Optimize etmeden önce Daha Yavaş ßir ßagLanti iLe KarşiLaşiyoruz. Optimizeden Sonra FirefoxLa Avant Ayni..

kaynak gosterirmisin biz de inceleyelim nasıl yapmıslar testleri

-------------------------------------------------------------------------------------------

EDİT: [avant taraftarları kusura bakmasın bu aydınlatma icin.] Yazıyı okuyunca merak ettim dogal olarak, nasıl olmusta firefoxu bile sollayabilen bir tarayıcı bu kadar kenarda kalmıs diye, deniyim dedim... sonuc: bırakın firefoxla hız bakımından karsılastırmayı aklınıza gelen en dandik tarayıcılardan biri olan internet explorerin bile actigi normal bir internet sayfasını acmaktan aciz. anlam karısıklıgı olmasın hızlı acmasından falan bahsetmiyorum, hic acamıyor! sayfanın baslık kısmı acılıyor oylece kalıyor. bu sayfa sadece bildigim,devamlı kontrol ettigim bir site,oyle ozenle secilmis uc noktada bir yer degil. diger denemelerimde de hız bakımından zerre kadar bir ustunlugu yok aksine firefoxa nazaran 3-4 saniyeye varan gecikmeler var.

[bu avant taraftarı arkadaslardan dedigim seyi ıspatlamamı isteyenler olursa usulunce ozelden yazssınlar veriyim adresi kendileri gorsunler. ortaya gelisi guzel atıp tutma babında cevaplar olursa üç tarayıcının da dedigim sitedeki goruntusunu resimleriyle ortaya koymak zorunda kalırım bilginize,avantın karizmayı ortalık yerde cızdırtmayın bana:)]

Ben avantbrowser'ı uzun süredir kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum arada bir kasıyor ama oda değer çok işe yarayan kolaylıkları var (mouse jest vs. vs.) KESINLIKLE düşünmeden kullanın diyorum ...

arkadaşlar ben acoo browser diye bişey denedim IE üzerinden çalışıyor ama IE gibi yavaş değil avant dan bile daha hızlı bi de onu deneyin

avantı biliyorum ama emin değilim yine de bilgi için saol

Opera Avant' indirmedi bile. Tuzak dosya diyor.

Bende şaşırdım.Çünkü denedim.Tavsiye eden arkadaşımada teşekkür ederim.Benden başkada Bunu deneyebilecek arkadaşların,aydınlatıcı olması açısından test sonuçları yazsınlar.
bende bir kaç yorum yapanlardan kopya yaptım...belki faydası olur.
..........Çok güzel ve kullanışlı bir program.Oldukça da hızlı.Herkese tavsiye ederim.
onat - 02/03/2008 19:43
Çok kullanışlı bir program.Ayrıca oldukça hızlı.Herkese tavsiye ederim.
bestofbest - 23/01/2008 02:12
arkadaşlar bencede indirip kurun hayran kalacaksınız.Hem hiç kasmıyor hemde çok hızlı.Eski versiyonularında ağırlıklı Internet Explorer motorunu kullanırken bu versiyonda daha özelleşmiş.
ilhan gerçek - 22/01/2008 10:38
Arkadaslar tek kelime ile mükemmel 5 üzerinden 5 mutlaka kullanın tşk

..

Yaa Bende İnandım Yükledim Rezalet Değil 2 kat Hızlı 2 Kat Yavaş Resmen...
Kendi Kurduğum Siteyi Açmaya Bile Açmadı Bu Nedir Abiyaa.
Hackhell.com'uda Kasarak Açtı. Bence En Hızlı Tarayıcı 1.Mozilla 2.Safari En İyi Görünüm 1.Safari Bende Safari Üyesiyim Artık C:

Geri