dj_LsD_
New member
- Reaction score
- 0
selam arkadaşlar benim localhostla ilgili sorum olucak sizlere ben önceden windown professionel home edition kullanıyordum ve onu kullanırken localhostumda tıkır tıkır işliyordu. şimdi windows XP media center'ı yükledim cd den local hostu kurdum tekrar fakat içerisine indirdiğim herhangi bir asp scripti attığımda ve explorer'a gidip gidip http://localhost yazdığımda şöyle bir hatayla karşılaşıyorum
Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir
Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsa localhost giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatabilirsiniz.
HTTP Hatası 403 - Yasak
Internet Explorer
bu nedir yaaa saat 06:41 oldu kafayı yemek üzereyim
dedim dur bir hackheldeki arkadaşlara sorayım belki yardımcı olan biri çıkar arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir
Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsa localhost giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatabilirsiniz.
HTTP Hatası 403 - Yasak
Internet Explorer
bu nedir yaaa saat 06:41 oldu kafayı yemek üzereyim