Cix MeKan
CHaPKıN
- Reaction score
- 0

“Hayvan otlatırken muhtar yanıma geldi. Bana ‘Eşin yok, senin de canın çeker’ diyerek cinsel ilişki teklif etti. Kabul etmedim. Başıma silah dayayıp tecavüz etti.”
Samsun’un Kavak ilçesinde 2007 yılının Mart ayında doğuştan hafif derecede zeka geriliği bulunan evli 3 çocuk annesi G.T. (28) hayvanlarını otlatırken, iddiaya göre köy muhtarı 41 yaşındaki Nahit L.’nin tecavüzüne uğradı. Eşi başka bir kentte çalışmaya gittiği için derdini kimseye anlatamayan G.T., olaydan 3 ay sonra hastaneye giderek muayene oldu. Hamile kaldı Doktorların hamile olduğunu söylemesi üzerine G.T. olayı akrabalarına anlattı. G.T. muhtar Nahit L.’den şikayetçi oldu. Suçlamayı kabul etmeyen muhtar, G.T.’nin akli dengesinin bozuk olduğunu ileri sürerek, iftira atıldığını söyledi. Tecavüzden hamile kaldığını söyleyen G.T. dördüncü çocuğu olarak bir kız bebek dünyaya getirdi. Yapılan DNA testinde çocuğun babasının yüzde 99.99 oranında Nahit L. olduğu ortaya çıkınca cezaevine gönderildi. Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde silahla tehdit ederek evli bir kadına tecavüz etmek suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Nahit L., bu kez ifade değiştirerek, G.T. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü ve “Köyde herkesle ilişkiye giriyordu. Kendisi beni baştan çıkardı ve onun rızasıyla ilişkiye girdik” diye konuştu. Karşı koyamadım G.T. ise sanığın yalan söylediğini belirterek, “Hayvan otlatırken muhtar yanıma geldi. Bana ‘Eşin yok, senin de canın çeker’ diyerek ilişki teklifinde bulundu. Kabul etmedim. Silahı başıma dayadı ve ‘seni öldürürüm’ diyerek tehdit etti. Korktuğum için ses çıkaramadım ve karşı koyamadım. Bana tecavüz etti” dedi.
Kaynak: http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=65336&haberadi=_canin_cekmistir__deyip_tecavuz_etti.html